MERT OPTİK’TEN YILIN İNDİRİMİ

Türkiye’nin en büyük zincir gözlük mağazalarından Mert Optik, yoğun istek üzerine modanın değişmez aksesuarı gözlükte yılın en büyük indirimini İzmir’de başlattı.

23 Kasım 2019 - 12:59

Mert Optik, Chanel, Christian Dior, Yves Saint Laurent, Gucci, Georgio Armani, Emperio Armani, Lacoste ve daha birçok dünya markasının gözlük kreasyonunu 79 liradan başlayan fiyatlarla vitrinlere taşıdı.

 

Köşeli, yuvarlak, tel çerçeve ve köprülü tasarımlarla zenginleştirilen modellerin dikkat çektiği Mert Optik mağazalarında, nakit ödemede yüzde 50’ye varan indirimlerle müşterilere sunulan gözlükler, 30 Kasım’a kadar 79 ile 399 TL arasında değişen fiyatlarla vitrinlerde görücüye çıktı.

 

Gözlükte yılın en büyük indirimini başlattıklarını hatırlatan Mert Optik Genel Müdürü ve İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Mert Pala şöyle dedi: “Tasarım ve vitrin açısından yenilenen mağazalarımızda, dünya modasının son örneklerini sergilediğimiz müşterilerimizin yoğun istekleri üzerine başlattığımız indirimler 30 Kasım’a kadar sürecek. İstanbul, Ankara, Bodrum, Çeşme, İzmir ve Ege Bölgesi’nin çeşitli noktalarında yer alan mağazalarıyla hizmet veren Mert Optik’te, müşterinin rahatını sağlayacak ve alışveriş seçeneği yaratacak uygulamalara ağırlık veriyoruz.” 

Bu haber 1304 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()