Menemen’e yeni mezarlık için onay çıktı

Menemen’deki ilçedeki mezarlık ihtiyacının karşılanması için Emiralem Yayla Mahallesi’nde bulunan alanın mezarlık yapılması, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nce onaylandı. Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, ‘’Vatandaşlarımızın her türlü talebini düşünerek inşa edeceğimiz mezarlık yerini, kısa bir sürede hizmete açacağız’’ dedi.

22 Ocak 2021 - 12:04

Menemen’de hızla artan nüfus nedeniyle mezarlık yerlerinin kapasiteleri dolmuş ve vatandaşlar mağdur olmuşlardı. Yaşanan sıkıntıların giderilmesi için harekete geçen Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan nihayet sonuca ulaştı.

Göreve gelir gelmez Menemen’deki sorunları belirleyen ve bu sorunların çözümü için çalışmaya başlayan Başkan Vekili Pehlivan, ilçeye yeni bir mezarlık alanı kazandırılması yönündeki çalışmalara hız verdi. Yapılan görüşmeler sonucunda, Emiralem Yayla Mahallesi’ndeki, maliye hazinesine ait 2268 parsel üzerinde bulunan yüz bin metrekare alanın, Menemen Mezarlığı yapılması konusundaki karar, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nce bugün onaylandı.

Aydın Pehlivan: “Çözüm üretmek için göreve geldik”

Mezarlık ile ilgili en kısa sürede inşaat çalışmalarına başlanacağını ve Menemen’in bir ihtiyacının daha böylece karşılanmış olacağını söyleyen Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan: “Menemen’in ve Menemenli vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm üretmek için göreve geldik. İlçemizde uzun zamandır mezarlık alanlarıyla ilgili bir sıkıntı mevcuttu ve çözüm üretilemiyordu. Yaptığımız görüşmeler neticesinde bu sorunu bugün itibariyle çözmüş bulunuyoruz. Vatandaşlarımızın her türlü talebini düşünerek inşa edeceğimiz mezarlık yerini kısa bir sürede hizmete açacağız” dedi.

Bu haber 458 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()