Menemen’de Toplu Sözleşme Bayramı

Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy ile Tüm Yerel-Sen 2. Nolu Şube Başkanı Tamer Yiğit Güler arasında memurların ekonomik ve sosyal haklarının iyileştirilmesi için toplu iş sözleşmesi imzalandı.

04 Ağustos 2019 - 09:43

Sözleşme kapsamında kreş, çocuk bakım evlerinden, etüt, spor ve kültür merkezlerindeki tüm faaliyetlerden, çalışanlar, eşleri ve çocukları yüzde 50 indirimle faydalanacak. 

Çalışanların ailesinin şikayeti üzerine, aile içi şiddet uyguladığı kesinleşmiş mahkeme kararıyla tespit edildiği durumlarda, söz konusu çalışanın hakları elinden alınarak eşine ödenecek. 

Ayrıca çalışanların alacağı ekonomik hakları ile ilgili iyileştirme yapıldı.  

İmza töreni sonrasında konuşan Başkan Aksoy, “Tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim. Belediyecilik ekip işidir, biz hepimiz bu ekibin bir üyesiyiz. Birlikte çok güzel işlere imza atacağımızdan eminim. Menemen için her şey çok güzel olacak” dedi.  

Bu haber 742 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya çalışan bir anlayış var'
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya...
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği Yapacak
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()