Menderes’te Hayata Engel Yok

Menderes Belediyesi tarafından hayata geçirilen proje ile engelli çocuklar ve aileleri sahil bölgesinde ağırlandı.

23 Ağustos 2019 - 09:29

Engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmak ve sosyal yaşamda daha çok yer almalarını sağlamak için çalışmalar gerçekleştiren Menderes Belediyesi, “Hayata Engel Yok” projesi kapsamında 38 engelli çocuğu aileleriyle birlikte ilçenin sahil bölgesinde ağırladı. Gün boyu çocuklar ve aileleri Özdere'de güzel havanın tadını çıkardı, deniz keyfi yaşadı.

Her zaman yanlarındayız

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, engelsiz Menderes için kolları sıvadıklarını belirterek,  " Özel eğitim ve rehabilitasyon merkezindeki evlatlarımızı ve ailelerini sahillerimizde konuk ettik. Engelsiz bir dünya için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Onlar için pozitif ayrımcılık yapacak ve yaşam kalitelerini arttıracağız. Bu kapsamda hayata geçireceğimiz engelsiz plaj ile tüm hemşehrilerimizi denizle buluşturacak ve plajlarımızdan yararlanmalarını sağlayacağız” dedi.

Bu haber 916 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()