Menderes’te Gençler ve Kadınlar Başkanını Seçti

Menderes’te, Menderes Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı ve Kadın Meclisi Başkanı seçimi gerçekleşti.

28 Ocak 2020 - 08:59

Kent vizyonu, hemşehrilik bilincinin geliştirilmesi, demokratik katılım ve çözümde ortaklık ilkelerinin hayata geçirilmesi amacıyla kurulan Menderes Kent Konseyi’nde Gençlik Meclisi Başkanı ve Kadın Meclisi Başkanı seçimi gerçekleşti. Menderes Belediyesi Gençlik ve Kültür Sanat Merkezi Amfi Tiyatro’da gerçekleşen seçimlere katılım yoğun oldu.

Gençlerin başkanı Öztürk

Menderes Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanlığı için Batıkan Öztürk ve Ali İhsan Şafak Bayır yarıştı. 233 oyun kullanıldığı seçimde 2 oy geçersiz sayıldı. Batıkan Öztürk 130 oy ile başkan seçilirken, Ali İhsan Şafak Bayır 101 oy aldı.

Kadınların başkanı Tunç

Menderes Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanlığı için ise 3 isim yarıştı. 76 oyun kullanıldığı seçimde Nebiye Tunç 36 oyla başkan seçilirken, Devrim Aslan 32, Melahat Kahraman 6 oy aldı.

Ortak akıl ile yönetim

Seçilen isimlere görevlerinde başarı dileyen Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, “ Menderes’imizde başlattığımız ortak akılla yönetim kapsamında Menderes Kent Konseyi’ni kurarak bir ilki gerçekleştirmiştik. Şimdi de gençlik ve kadın meclisleriyle yine bir ilki kentimizde yaşıyoruz. Herkesin katılımıyla ilçemizi yönetmek adına çıktığımız yolculukta gençlerimiz ve kadınlarımızın da söz sahibi olacağı bir sistem ile hizmet yolculuğumuza devam ediyoruz. Seçilen arkadaşlarımızı kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum” dedi. Menderes Kent Konseyi Başkanı İlkay Çiçek ise, gençlerin ve kadınların istek, talep ve sorunlarının kurulan meclislerde masaya yatırılacağını, onların görüş ve önerileriyle projelerin belirleneceğini ifade etti..

Bu haber 641 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()