Mehmet Sepil, İzmir'de futbol kültürünü anlattı!

Göztepe Spor Kulübü eski Başkanı Mehmet Sepil Rotary Kulüplerinin konuğu oldu. Uluslararası Rotary 2440. Bölge Federasyonu 9. Grup Alsancak, Buca, Dokuz Eylül, Güzelyalı, Kordon ve Varyant Rotary Kulüpleri’nin, Güzelyalı Rotary Kulübü ev sahipliğinde düzenlediği toplantıda Sepil, “İzmir’de Futbol Kültürü”nü Rotaryenlere anlattı.

21 Eylül 2022 - 09:40

Uluslararası Rotary 2440. Bölge 9. Grup Kulüpleri’nin Güzelyalı Rotary Kulübü ev sahipliğinde düzenledikleri toplantıya İş İnsanı, Göztepe Spor Kulübü eski Başkanı Mehmet Sepil konuk oldu. Kordon Otel Pasaportta 72 Rotaryen üyenin katıldığı toplantıda Mehmet Sepil İzmir’deki futbol kültüründen, spor kültüründen bahsederek İzmir’e nasıl geldiğini iş hayatını ve İzmir’de bulunan yatırımlarını anlattı.

Sepil ayrıca yaptığı konuşmasında İzmir halkının futbola ve spora bakış açısını, olumlu yanlarını ve olması gereken yönlerinden bahsetti. İzmir taraftarının çok tutkulu olduğunun da altını çizen Sepil, taraftarın takımı çok sahiplendiğini, futbol kültürünün mahalle kültürünün Avrupa kulüplerine oranla çok yüksek olduğunu ve bunun da futbola çok olumluyansıdığına değinerek kulübün başarısının artması için bu ilginin daha da artması, takımın desteklenmesi ve bu desteğin çok daha samimi olması gerektiğini sözlerine ekledi.

Toplantının düzenlenmesinde ev sahibi kulüp olan Güzelyalı Rotary Kulübü Başkanı Avukat Mert Kanalıcı ise İzmir için değerli bir ismi ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek “9. Grup Kulüpleri olarak ortak toplantıda konuğumuz Göztepeli iş adamı Mehmet Sepil’di. Yaklaşık 72 Rotaryenüyemizin katıldığı toplantıya Bölgemizden de ilgi büyük oldu. Geçmiş Dönem Federasyon Başkanlarımızdan Fatih Akçiçek, Ertan Soydan, Nedim Atilla ve bu dönem 9. Grup Kulüpleri Federasyon Başkan Yardımcımız Betül Elmasoğlukonuğumuz oldu. Ayrıca Alsancak Rotary Kulübü Başkanımız Mustafa Nafiz Delen, Buca Rotary Kulübü Başkanımız Murat Atatanır, Dokuz Eylül Rotary Kulübü Başkanımız Nilgün Tiyanşan, Kordon RotaryKulübü Başkanımız Erdinç Özdeker ve Varyant Rotary Kulübü Başkanımız Ali Ziya Tunçelile toplantıya büyük ilgi gösteren Güzelyalı Rotary Kulübü üyelerimiz ve tüm Rotaryen üyelere çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Toplantı Güzelyalı Rotary Kulübü Başkanı Mert Kanalıcı’nın Göztepe Spor Kulübü Başkanı Mehmet Sepil’e plaket takdimi ve kulüp flamasını vermesi ile sona erdi.

Bu haber 526 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()