Mehmet Ali Çelebi: Bu yirmi başlıkta Cumhur İttifakı daha fazla güven veriyor

Bağımsız İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, 6'lı masaya 20 soru yöneltirken 'Bu başlıklarda şu an Cumhur ittifakı Millet ittifakından daha net ve daha fazla güven vermektedir' dedi.

28 Temmuz 2022 - 10:02

CHP'den istifa edip Memleket Partisi'ne geçen, oradan istifası sonrasında ise Bağımsız İzmir Milletvekili olan Mehmet Ali Çelebi, 6'lı masaya hitaben 20 soru sormuştu.

Mustafa Kemal Atatürk, Anayasa'nın ilk 4 maddesi, etnik yurttaşlık, anadilde eğitim, yerel yönetimlere özerklik gibi başlıkların da bulunduğu bu sorulara yanıt alamadığını belirten Çelebi, "Görüşlerimi birileri alınacak diye belirlemem.Milli konularda taviz vermedim,vermem. Soranlar olmuş mertçe cevaplayalım: Bu başlıklarda şu an Cumhur ittifakı Millet ittifakından daha net ve daha fazla güven vermektedir. Başınızı kuma gömmeyin,milletimize görüş açıklayın!" dedi.

Bu haber 363 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi, Fidan Hollanda'ya gidiyor
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi,...
Ebrar Sitesi davası: Tutuklama talebi reddedildi, duruşma ertelendi
Ebrar Sitesi davası: Tutuklama talebi reddedildi, duruşma ertelendi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()