Maske takmak bağışıklığı sanıldığından çok daha fazla geliştirebilir

New England Journal of Medicine isimli tıbbi yayında yer alan makalede maske takmanın hastalığın şiddetini azaltmaya ve yeni vakalardaki semptomları azaltmaya yardımcı olabileceği ifadelerine yer verildi .

13 Eylül 2020 - 13:23

Makalede maske takmanın virüse karşı bağışıklık oluşmasına katkıda bulunduğu ve bunun virüsün yayılmasını daha da azaltabileceği ifade edilirken uzmanlar maske takılması sonucu vücuda çok az sayıda virüsün girebileceğini bunun da insan vücudunun virüse karşı bağışıklık geliştirmesine katkı sağlayabileceğini belirtiyorlar.

Makaleyi kaleme alan uzmanlardan biri olan Dr. Monica Gandhi, İngiliz Telegraph gazetesine yaptığı açıklamada maske kullanımının hastalığın belirti göstermeden atlatılması ve vücüdun bağışıklık gelişmesine katkı sağlayabileceğini söyledi. Gandhi, bunun da aşı bulunana kadar bir çözüm olabileceğini ifade etti.

Kaynak: Amerika' nın Sesi
Bu haber 4995 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()