Marmaris'te son durum: 1439 futbol sahası büyüklüğünde alan yangından etkilendi

Yaklaşık 1028 hektarlık alanın yangından etkilendiğini söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı, yangının 3 noktada ilerlediğini belirtti.

22 Haziran 2022 - 12:31

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Marmaris'te dün akşam çıkan yangınla ilgili açıklama yaptı.

Gürün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Yangın Okluk Koyu, Çubucak ve Hisarönü bölgelerinde olmak üzere 3 noktada ilerliyor. Resmi olmayan rakamlara göre yaklaşık 1028 hektarlık (1439 Futbol Sahası) bir alanın etkilendiğini tespit etmiş durumdayız" dedi. Belediyenin hesabından da yangına havadan ve karadan yoğun müdahalenin devam ettiği belirtildi.

Dün akşam "Bizi çok da endişelendirecek bir manzara yoktu" diyen Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi'yse yangının büyük ölçüde kontrol altına alındığını duyurdu.

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay da yangın için "Sabotaj olma ihtimali yüzde 90'larda" demişti.

Bu haber 206 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya çalışan bir anlayış var'
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya...
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği Yapacak
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()