MARMARİS ÇYDD ÖĞRENCİLERİ YENİ EĞİTİM YILINA HAZIR

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Marmaris Şubesi’nce düzenlenen, okul öncesi yaz kampı niteliğindeki yaz okulu etkinliği, okulların açılacağı 9 Eylül Pazartesi öncesi tamamlandı.

05 Eylül 2019 - 14:42

Marmaris ÇYDD tarafından bu yıl Temmuz - Ağustos ayı boyunca haftada 2 gün devam eden Yaz Okulunda 10 - 12 yaş grubu 15 öğrenci; Drama, Fotoğrafçılık, Resim, Şiir Atölyesi, Müzik, Satranç, Doğal Afet, Doğa ve Hayvan Sevgisi, İnsan Hakları konularında uygulamalı eğitim aldı.
                Dernek binası bahçesinde öğrenciler, veliler ve gönüllü eğitmenlerin katıldığı dönem sonu buluşmasında bilgi veren Marmaris ÇYDD Başkan Yardımcısı Resim Öğretmeni Meral Erkan Tunçalp, bugün için 37 lise ve 15 üniversite öğrencisine eğitim bursu verdiklerine dikkat çekerek; ”Değerli hocamız Türkan Saylan’dan devraldığımız eğitim meşalemizi daha yükseğe taşıyabilmek için  çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  Önceki yıllara göre bu yıl daha çok branşta yaz kursumuz oldu. Bu da gönüllü eğitmenlerimiz Ressam Aysun Diyaroğlu, Fotoğraf Sanatçısı Koray Ürkmez, Edebiyatçı Halim Ürkmez, Müzik Eğitmeni Ercan Çerçioğlu, Satranç Eğitmeni Harun Sayın, Marmaris AKUT, Hukukçu Mehmet Hasbioğlu, Gönül Görgülü ve  Şükriye Gürsoy, Marmaris TEMA, MAHAYKO  ve Drama Eğitmeni Nevin Ökten’in destekleriyle gerçekleşti.  Tamamen gönüllülük esasıyla  yaptığımız bu etkinliğimize destek veren değerli velilerimiz ve tüm eğitmenlerimize gönülden teşekkür ediyoruz. Çocuklarımız, bir yaz eğitim kampı niteliğindeki bu etkinliğimiz sonrasında 9 Eylül’de başlayacak yeni eğitim öğretim yılına, daha hazır olarak başlayacaklar.”  dedi. 

Bu haber 981 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
Çamdibi Kapalı Pazar Yeri’nde büyük dönüşüm başlayacak
Çamdibi Kapalı Pazar Yeri’nde büyük dönüşüm başlayacak

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()