MARMARİS CHP’DE GENÇLİK RÜZGARI DEVAM EDİYOR

30 Ocak 2020 - 08:41

Geçen ay yapılan ilçe kongresinde 35 yaşındaki genç hukukçu Zekican Balcı başkanlığında yeni yönetimi oluşturan CHP Marmaris İlçe Başkanlığı;  iki adayın yarışacağı Gençlik Kolları Yönetimini de, 1 Şubat Cumartesi günü yapacağı seçimle belirleyecek.
                Marmaris CHP de Gençlik Kolları başkanlığı için adaylığını önceki gün (27 Ocak)  ilk açıklayan Ali Arlı olurken, bugün de (29 Ocak) Halil Uysal ilçe binasında yaptığı basın toplantısıyla, ekibiyle birlikte Gençlik Kolları Yönetimine aday olduklarını açıkladı.
REKABET CHP İÇİN OLMALI

                Her iki adayın da tanıtım toplantısına katılarak destek veren CHP Marmaris İlçe Başkanı Zekican Balcı yaptığı açıklamada, kazanan ya da kaybedenin olmayacağı bir seçim olacağına dikkat çekerek; ”Aday olan her iki kardeşimizi de kutluyoruz. Bu seçim sonucunda CHP kazanacak, seçim sonucunda her iki adayımızda el ele kol kola, CHP için çalışmaya devam edecek.” dedi.
İLK ADAY MARMARİS MERKEZDEN ALİ ARLI
                Marmaris CHP’nin 4 yıllık üyesi olduğunu ve 2014’ten bu yana parti için çalıştığını söyleyen CHP Marmaris Gençlik Kolu Başkan Adayı Ali Arlı, 1998 yılında Marmaris’te doğdu. İlköğretim ve liseyi Marmaris’te tamamlayan Ali Arlı, üniversite eğitimine de Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Alternatif Enerji Kaynakları Bölümünde son sınıf öğrencisi olarak devam etmektedir.
KÖYDEN VE SPORCU BİR BAŞKAN ADAYI HALİL UYSAL
                Marmaris CHP’nin 5 yıllık üyesi olduğunu söyleyen CHP Marmaris Gençlik Kolu Başkan Adaylarından Halil Uysal, 1991 yılında Turgutköy Marmaris’te doğdu. İlk Ortaöğrenimini Turgutköy’de gerçekleştiren Halil Uysal,  Lise eğitimini Muğla’da,  üniversite eğitimini de Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Muhasebe Ve Vergi Uygulamaları bölümünde tamamlayarak mezun oldu.
                Muğla genelinde Futbolcu kimliği ile ön plana çıkan Halil Uysal, Muğla Amatör Kümede son olarak Datça Belediyespor oyuncusu olarak, spor hayatına devam ediyor. 

Bu haber 1621 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya çalışan bir anlayış var'
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya...
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği Yapacak
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()