Marion Rampal Sesiyle Büyüledi

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı’nın (İKSEV), İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlediği 26. İzmir Avrupa Caz Festivali’nde sahne sırası MarionRampalTrio’daydı. İzmir Fransız Kültür Merkezi işbirliği ile 12 Mart 2019 Salı akşamı AASSM Küçük salonda konser veren MarionRampal (vokal), Pierre-François Blanchard (klavye ve vokal) Anne Paceo’dan (davul ve vokal) Festival tarihinin unutulmazları arasına girmeyi başardı.

13 Mart 2019 - 09:28

Henüz lise çağlarında olağanüstü sesiyle Avrupa sahnelerini fetheden MarionRampal, konser boyunca enstrüman gibi kullandığı sesiyle dinleyenlerini büyüledi. Avrupa’nın sayılı kadın davulcularından Anne Paceo ve klavyede harikalar yaratan Pierre-François Blanchard zaman zaman sesleriyle Rampal’a eşlik etti. Yaklaşık 90 dakikalık konserin sonunda dinleyicilerinin ısrarlı alkışları üzerine sahneye yalnız gelen MarionRampal sahne kenarına oturdu ve Main Blue albümünden Á la Mer adlı şarkısını söyledi. Rampal’ın eşliksiz, sesinin tüm özelliklerini kullanarak söylediği bu şarkı, unutulmaz konsere büyülü bir kapanış oldu.

         26. İzmir Avrupa Caz Festivali, 14 Mart 2019 akşamı, AASSM Küçük Salonda İsviçre İzmir Fahri Konsolosluğu işbirliği ile yapılacak Nu Bass konseri ile devam edecek.

 

MarionRampal (vokal), Pierre-François Blanchard (klavye ve vokal) Anne Paceo’dan (davul ve vokal) oluşan MarionRampal Trio, İzmir Fransız Kültür Merkezi işbirliği ile 12 Mart 2019 Salı 2000’de AASSM’dedinleyenlerine farklı bir caz deneyimi yaşatacak. Bir ses sanatçısı olarak istisnai bir yeteneğe sahip olan MarionRampal, henüz lise yıllarında Avrupa sahnelerinde tanınmış bir şarkıcı. Söz yazarı olarak da hatırı sayılır bir tanınırlığa sahip olan Rampal, Trio’su ile çok geniş bir yelpazede özel bir repertuar sunacak.

 

Bu haber 916 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()