Mardinliler AK Parti'den O İsmin Adaylığını İstedi

AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı İrfan Doğruca ve yönetim kurulu İMAF’ı ziyaret ederek genel başkanlığa tekrar seçilen Ahmet Tunç ve arkadaşlarını tebrik etti. Doğruca, 2019 yılı Mart ayında yapılacak yerel seçimlerle ilgili olarak da görüş alışverişinde bulunduğu Mardinliler, AK Parti’nin Karabağlar adayı olarak Fevzi Bayram’ı görmek istediklerini ifade etti.

16 Kasım 2018 - 06:41

İMAF Genel Başkanı Ahmet Tunç, AK Parti İl Başkanı Aydın Şengül’ün söylediklerine değinerek, “Sayın il başkanı Aydın Şengül, teşkilattan gelen insanların aday olması gerektiğini söyledi. Biz de Fevzi Bayram gibi hem teşkilata emek veren hem de bize emek veren bir arkadaşımızın adaylığının yerinde olacağını düşünüyoruz. Fevzi Bayram, hemşerilerimizle birlikte tüm çevrelerin destek vereceği bir isim. Bizler de onun arkasında sonuna kadar duracağımızı buradan ilan ediyoruz” dedi.

İMAF Kurucu Başkanı Mehmet Salih Pehlivanoğlu da, temsil noktasında beklenti içinde olduklarını kaydederek, “İzmir’de AK Parti’ye büyük emekler vermiş Fevzi Bayram’ın adaylığı bizce bizim olduğu kadar AK Parti için de faydalı olacaktır” diye konuştu. Toplantıda söz alan yönetim kurulu üyeleri de Fevzi Bayram’ın aday olması yönünde görüş bildirdi.

AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı İrfan Doğruca da, İMAF Genel Başkanı Ahmet Tunç ve ekibine kendilerini ağırladıkları için teşekkür etti. Fevzi Bayram’la yıllarca parti içinde çok yakın çalışmalar içinde olduğunu kaydeden Doğruca, “Fevzi (Bayram) ağabeyimiz bizim için bir değer. Sizler tarafından destek görmesi bizi ayrıca mutlu etti. Görüşlerinizi partimizin bütün yetkili kurullarına ileteceğim” sözlerine yer verdi.

Toplantıya katılan Fevzi Bayram da, AK Parti’de ilçe başkanlığından milletvekilliği adaylığı dahil her görevde yer aldığını ifade ederek, gördüğü ilgiden dolayı herkese teşekkür etti.

Bu haber 1596 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()