Malatya'lılardan Utku Gümrükçü'ye Tam Destek

Millet İttifakının Çiğli Belediye Başkan Adayı Utku Gümrükçü seçim çalışmaları kapsamında İzmir Malatyalılar Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti. Dernek Başkanı Vural Kaynarca, ziyaretten çok memnun olduklarını dile getirerek ‘Genç adayımıza güveniyoruz, başarılı olacağınıza inanıyoruz. Kendisini destekliyoruz ve başarılar diliyoruz” dedi.

13 Mart 2019 - 10:50

Meclis üyesi listelerinde 3 kişinin Malatyalı olduğunu söyleyen Gümrükçü: “O bana oy verdi, şu bana oy vermedi diye bir anlayış bizde yok. Çiğli Belediyesi hepimizin belediyesi olacak. Burada bir barış var. Bu kadar karışık ve yoğun göç almış bir ilçe ama toplumsal barışı sağlayabilmiş ve koruyabilmiş bir yer Çiğli. Keşke Türkiye’de de her yer böyle olsa, her yer Çiğli gibi olsa” dedi.

Türkiye’nin önemli bir süreçten geçtiğini söyleyen Utku Gümrükçü: “Bu seçim her ne kadar yerel seçim olsa da artık genel seçim havasına büründü. Her ne kadar ortam gerilmeye çalışılıyorsa da biz kendi işimize bakıyoruz. Nedir bizim amacımız; hizmet etmek. Çiğli’de 72 milletten de insan yaşıyor. Siyasi düşüncesine bakmaksızın, memleketine bakmaksızın, bize oy verip vermediğine bakmaksızın bu ilçede yaşayan herkese hizmet götürmenin derdinde bir belediye olacağız” dedi.

BELEDİYE HEPİMİZİN BELEDİYESİ OLACAK

Özellikle yerel seçimlerde hizmet edebilecek ve sevilen adayların etrafında kenetlenilmesi gerektiğini vurgulayan Gümrükçü: “O bana oy verdi, şu bana oy vermedi diye bir anlayış bizde yok. Çiğli Belediyesi hepimizin belediyesi olacak. Burada bir barış var Bu kadar karışık ve yoğun göç kalmış bir ilçe ama toplumsal barışı sağlayabilmiş ve koruyabilmiş bir yer Çiğli. Keşke Türkiye’de de her yer böyle olsa, her yer Çiğli gibi olsa. Ama Çiğli’nin sorunları da çok. İçinde balıkçılık da var, hayvancılık da var, havalananı da var, organize sanayi bölgesi de var, üniversitesi de var, özel hastanesi de var, devlet hastanesi de var, Kuşcenneti de var. Yok yok… Ama Çiğli’yi İzmir’e, Türkiye’ye tanıtacak bir güç yok. Çiğli’nin hakkını savunacak bir lobisi yok.  Bir sürü derneğimiz var ama bir kent konseyimiz yok. Dernekler bir araya gelse Çiğli’nin sorunlarını dile getirse, mahalle meclisleri olsa, oradan çıkan kararlar belediyeye iletilse… Çünkü Çiğli tahminlerden de hızlı büyüyor, nüfus hızla artıyor. Bizim bu büyümeyi planlı bir şekilde kontrol edebilmemiz lazım. Sizlerin de katılımıyla Çiğli’nin 25 yılını planlamamız lazım. Çiğli için bir hedef koymamız lazım, bizim Çiğli için bir hayal kurmamız lazım ama bunu beraber kurmamız lazım. Vatandaşın belediyeden hizmet talep etmesi lazım. Tüm derneklerimizi de bu sürece dâhil edeceğiz”  diye konuştu.

TRAMVAY KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİNE KADAR GELECEK

Çiğli’de bir değişim döneminin başladığına dikkat çeken Gümrükçü: “Allah’ın izniyle bu yaz çöp kokusu çekmeyeceğiz. Çöplük artık gidiyor… Tramvay projesinin parası hazır, projesi hazır, Bakanlıktan onay bekleniyor. Karşıyaka’dan gelecek ve Kâtip Çelebi Üniversitesi’ne kadar gidecek. Peki, biz ne yapacağız belediye olarak; her mahalleye bir belediye kuracağız, her muhtarın yanına bir belediye çalışanı koyacağız. Muhtarlığa girdiğinizde aslında belediyeye de girmiş olacaksınız. Her mahalleye bir kreş açacağız. Üretici kooperatifleri kuracağız, var olanlara destek vereceğiz. Sosyal tesisler, modern pazaryerleri kazandıracağız. Vatandaş ‘belediyeye geldim ama başkanı göremedim’ diyorsa olmaz. Neden? O sorun başkana kadar geliyorsa orada bir sorun var demektir. İyi çalışan bir sistem kurup vatandaşın sorununu daha mahallesinde çözeceğiz.”

YAPARSAK SİZ BİZİ TUTARSINIZ YAPAMAZSAK DA BIRAK GİT DİYECEKSİNİZ

Belediye Başkanlarının hatalı kararlar verebileceğini söyleyen Utku Gümrükçü: “Sizlerden rica ediyorum; bize hatalarımızı söyleyin. Nerede yanlış adım attıysak uyarın. Çünkü belediyecilik bir belediye başkanına bırakılmayacak kadar önemlidir. Siz katılımcı olur ve bize destek verirseniz o kadar başarılı bir Çiğli Belediyesi yaratırız. 5 senenin sonunda da ya ‘Başkan, bir daha aday ol’ dersiniz ya da ‘Yapamadın, bırak git başkası gelsin’ dersiniz. Bu hakkınız ve hakkınızı sonuna kadar kullanın.”

HERKESTEN OY İSTİYORUZ

Bugüne kadar CHP’ye oy vermeyen kesimlerden özellikle oy istediklerini söyleyen Gümrükçü: “Normalde CHP’nin oy oranı belli. Şimdi ittifaktan da doğan bir oy artışı olacak. Ama tüm kesimlerden, tüm partilerin seçmenlerinden ben bu seçimde bir oy istiyorum. Sandıktan ne kadar güçlü çıkarsak “Ya bu başkanı herkes destekliyor, arkasında halk var. Demek ki iyi şeyler yapıyor, halk güveniyor” derler ve biz de sorunları çözmek için sizlerin gücünü yanımızda hissederiz. Ankara’da da, Büyükşehir’de de elimiz o kadar güçlü olur. Biz bir destek verin ve bizi sandıktan tüm İzmir’de birinci çıkarın ben de size hizmette Karşıyaka’yı  geçme sözü veriyorum” dedi.

 

Bu haber 963 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()