MAKAM ŞOFÖRLERİ BİRARAYA GELDİ

Makam şoförleri arasında sosyalleşme ve yardımlaşmayı, işsiz kalan arkadaşlarına iş imkanı sağlamak amacıyla Nurettin Azlal başkanlığında 2018 yılında kurulan İzmir Makam Şoförleri Derneği, bir araya gelmenin keyfini yaşadı.

06 Kasım 2019 - 12:29

İzmir Makam Şoförleri Derneği, Serdar Özcan Otomotiv’in kurucusu Serdar Özcan’ın davetiyle üyeler arası ilişkileri geliştirmek ve bir araya gelmenin keyfini yaşamak için, özel bir kahvaltıda buluştu. 60’tan fazla üyenin katılımıyla yapılan toplantı Başkan Nurettin Azlal'ın konuşmasıyla başladı.

İzmir Makam Şoförleri Derneği’nin kamu ve özel sektör makam şoförlerinin biraraya gelmesiyle 11 kişilik Yönetim Kurulu, 34 kurucu üye, 3 başkan yardımcısı, 1 genel sekreter ve 1 sayman olmak üzere 96 üye ile kurulduğunu belirten Başkan Nurettin Azlal, “Amacımız boşta kalan arkadaşlarımıza iş imkanı yaratıp aramızdaki dayanışmayı güçlendirmektir. Bunu da dernekleşmeyle başardık. Valilik, Büyükşehir Şehir Belediye Başkanlığı, Konsolosluk, Oda ve Borsa kurumları ile il müdürlükleri ve önemli şirket yönetim kurulu başkan, CEO ve genel müdür makam şoförleri derneğimizin üyesidir. Bizim işimizin en önemli unsuru güvendir. Makam şoförü, hizmet ettiği siyasetçinin, üst düzey yöneticinin yahut iş insanının birçok sırrını bilen kişidir. Bu sebepten dolayı karşılıklı güven olmazsa olmazımızdır” dedi.

Serdar Özcan ve Genel Sekreter Fatih Ceylan'ın üyelere yaptığı kısa birer hoş geldin konuşmasının ardından güzel bir gün geçiren, dayanışmanın gücünü sergileyen üyeler bir sonraki toplantının en kısa zamanda yapılması dileğiyle günü noktaladılar. 

Bu haber 845 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()