Mafya lideri Çakıcı’nın Davutoğlu’na sözleri ‘eleştiri’ sayıldı!

Organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı'nın, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’na hakaret ettiği gerekçesiyle Keskin Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılandığı davadan beraat etti. Mahkeme Çakıcı'nın ifadelerini ‘eleştiri’ olarak değerlendirdi.

21 Ocak 2021 - 17:06

Organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’na, Başbakanlığı döneminde hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı davada hakim karşısına çıktı. 

Keskin Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davada Çakıcı'nın ifadeleri "eleştiri" olarak yorumlanarak, beraat kararı verildi. 

Çakıcı’yı Kırıkkale’de kalabalık bir grup karşıladı. Keskin Belediye Başkanı AKP’li Dede Yıldırım’ın makamında ağırladığı Çakıcı, kahve içip yanındakilerle sohbet etti. Çakıcı daha sonra yakın arkadaşı eski MHP Milletvekili Vahit Kayrıcı, Üzeyir Çakmaktaş ve iş adamı Derya Kürkçüoğlu ile yemek yedi. Çakıcı ayrıca iş adamı  Ramazan Ayanoğlu’nu da ziyaret etti. Çakıcı çocuklarla da hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Bu haber 2079 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()