Kurda yükseliş durdurulamıyor: Avro rekor kırdı

Geçen haftayı 20,32 seviyesinden kapatan euro, yeni haftanın ilk dakikalarında 20,45’ten işlem gördü. Euro kısa sürede 20,51'e çıktı. Böylece avro tarihinin en yüksek seviyesine ulaştı.

23 Ocak 2023 - 12:45

Türkiye seçimlere doğru giderken döviz kurlarının bu süreçte baskılanacağı beklentileri boşa çıktı. Yeni yıla 20 lira seviyesinden başlayan avro, geçen cuma günü resmi işlem saatini 20,32 lira seviyesinden kapatmıştı.

Avro, yeni haftaya bu kez 20,45 liradan başladı. Ancak, kısa sürede 20,51 seviyelerine kadar tırmandı. Böylece avro TL karşısında, tarihinin en yüksek seviyesine ulaştı.

Dolar da yeni yıla 18,72 seviyesinden girmişti. Dolar, geçen haftayı 17,80'den kapatırken, bu haftaya 18,78 liradan başladı, daha sonra 18,81 seviyesine çıktı.

Bu haber 187 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MetroPOLL yaptığı 22 anketin ortalamasını paylaştı: Cumhurbaşkanlığı seçiminde Yavaş ve İmamoğlu'nun kazanma ihtimali çok yüksekti
MetroPOLL yaptığı 22 anketin ortalamasını paylaştı:...
Yeşilçam’ın çehresi değişecek
Yeşilçam’ın çehresi değişecek

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()