"Küçük ortağın yayınlarına 18 yaş sınırı konulsun"

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan "Seçilen cumhurbaşkanı tuttu, yüzde 10 oy almış bir genel başkana memleketi teslim etti" dedi. Babacan, Bahçeli'nin konuşmalarına yaş sınırı getirilmesini istedi.

25 Kasım 2020 - 19:53

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "Seçilen cumhurbaşkanı tuttu, yüzde 10 oy almış bir genel başkana memleketi teslim etti" dedi.

Babacan partisinin Çanakkale İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin iktidar ve muhalefet partisinden siyasetçilere "fırça çektiğini" söyledi ve "Küçük ortağın yayınlarına 18 yaş sınırı konulsun lütfen" dedi.

Babacan şöyle konuştu:

"Seçimlerde vatandaş oy verdi, bir cumhurbaşkanı seçti. Seçilen cumhurbaşkanı tuttu, yüzde 10 oy almış bir genel başkana memleketi teslim etti. Milli irade dediğiniz şey, yüzde 10 oy almış bir genel başkanın devleti esir alması mı? Küçük ortak, ne kadar siyasetçi varsa hepsine bağırarak fırça çekiyor. İktidar partisindenmiş, muhalefettenmiş hiç fark etmiyor. Çok bağırıyorsunuz. Bağırmayın diye önünüze mikrofon koyuyorlar. Bu ülkenin sizin yüzünüzden dünya kadar sorunu var."

RTÜK'e de Bahçeli'nin yayınlarına yaş sınırı getirmesi çağrısı yapan Babacan, "Pandemi döneminde çocuklarımız evlerde. Onların edep ve ahlâkını bozacak hakaretlerin yayınlanması çok yanlış. Evde bağırış çağırış dinlemelerini istemiyoruz. Küçük ortağın yayınlarına 18 yaş sınırı konulsun lütfen" ifadelerini kullandı.

Bu haber 1103 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
 Sakız ağacı fidanları toprakla buluştu
Sakız ağacı fidanları toprakla buluştu

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()