Küçük Eller, Büyük Umutlar…

Geleceği bugünden planlamak elimizde yeter ki minik yürekler ulaşalım…

15 Ocak 2019 - 16:04

Jimmy Key İstanbul CapacityMağazamız’da gerçekleştirdiğimiz etkinlikte minik yüreklerle buluştuk. Mağazacılar günü gerçekleştirdiğimiz ‘Çevrecilik ve Geri Dönüşüm’ temalı etkinliğimizde Bakırköy Hürriyet İlköğretim okulu öğrencileri ile bir araya geldik.

Öğrenciler, ürünlerimizin içerisinden çıkan katlama kartonlarını kullanarak yarattıkları sanat eserleri bizleregelecek içinumut oldular. Mağaza müdür yardımcımız Ümit Elbir ve sınıf öğretmeni Elif Erzen ile birlikte gerçekleşenetkinlik sayesinde katılan öğrencilere geri dönüşüm bilincini aktarmak ve attığımız en küçük adımın kendi yarınlarına nasıl fayda yarattığını anlatma fırsatı bulduk.

 

 

Bu haber 1161 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya çalışan bir anlayış var'
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya...
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği Yapacak
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()