KSK’den 4/4’lük Galibiyet

Haftalardır süren kötü gidişin ardından KSK, 4. galibiyetini Edirnespor’u 4-2 yenerek aldı. Bu galibiyet ile Karşıyaka, 4 galibiyet 7 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak ligde 19 puanla 11. sıraya yükseldi.

29 Kasım 2021 - 11:30

İlk yarıda tutuk bir futbol sergileyen KSK, Önder Akdağ’ın 16. Dakikada attığı gol ile 1-0 geriye düştü. İlk yarıda 2 tarafın da çabaları başka gol getirmeyince KSK devreyi 1-0 yenik kapadı. İkinci yarıya fırtına gibi başlayan KSK, Edirnespor kalesine gol oldu yağdı. Mustafa Samican Keskin’in 52 ve 59. Dakikada attığı gollerle 2-1 öne geçen KSK galibiyet sevincini 3 dakika yaşadı. 62. Dakikada Cihad Ateş, Edirnespor’un beraberlik golünü attı.
EDİRNESPOR’UN GOL SEVİNCİ 1 DAKİKA SÜRDÜ
Seyircilere heyecanlı anlar yaşatan maçın 2. Yarısında Edirnedpor’un gol sevinci 1 dakika sürdü. Abdülkadir Akyıldız, 63. Dakikada KSK’nin 3. Golünü atarken 66. dakikada ise Özgür Güler, KSK’yi 4-2 öne geçiren golü attı. Maçta başka gol olmayınca maç KSK’nin 4-2 galibiyetiyle bitti.

 Son 2 maçta 6 puan toplayarak taraftarlarını sevindiren KSK, 3 puan serisini devam ettirebilmek için önümüzdeki hafta da grup lideri Fethiyespor’u yenmesi gerekiyor. 

(Ali Ölmez)

Bu haber 241 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()