Kremlin: Rus askerler Ukrayna sınırında gerekli görüldüğü sürece kalmaya devam edecek

Kremlin Sözcüsü Peskov, yönetimin Ukrayna sınırındaki Rus birlikleri gerekli gördüğü süre boyunca sınırda tutmaya devam edeceğini belirtti.

07 Nisan 2021 - 15:54

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, günlük basın toplantısında Ukrayna sınırındaki Rus birliklerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Sputnik'te yer alan habere göre, Peskov, Rus askeri birliklerin Ukrayna sınırına yakın bölgelerde ne kadar kalacağıyla ilgili sorulara "Askeri yönetimimiz ve Vladimir Putin tarafından ne kadarlık bir süre uygun görülürse o kadar kalacak" yanıtını verdi.

Peskov, Rus birliklerin sınıra yakın bölgelere kalıcı olarak mı yoksa belirli bir süre için mi konuşlandırıldığının sorulması üzerine "Bunu size kesin olarak söyleyemem. Birliklerimizin konuşlandırılmasına ve farklı noktalara kaydırılmasına ilişkin planlar hakkında bilgi sahibi değilim" dedi.

Peskov, "Daha önce defaatle söylediğim şeyi bir kez daha tekrar ediyorum; Rusya kimseyi tehdit etmedi ve etmiyor, kimse için tehdit oluşturmuyor. Rusya Silahlı Kuvvetleri, Rusya topraklarında gerekli ve uygun görülen bölgelerde bulunuyor" açıklamasında bulundu.

Bu haber 414 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()