Köy Tiyatroları eğitimleri başladı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in İzmir’i bir kültür sanat şehri haline getirme vizyonu kapsamında çalışmalar sürüyor. Büyükşehir Belediyesi ilk kez amatör yeteneklere Köy Tiyatroları’nda ücretsiz eğitim verecek. Son başvuru tarihi 26 Ağustos.

27 Temmuz 2021 - 22:40

İzmir Büyükşehir Belediyesi beş ilçede ilk kez amatör yeteneklere Köy Tiyatroları’nda eğitim vermeye hazırlanıyor. Seferihisar-Ulamış, Selçuk-Belevi, Urla-Barbaros, Güzelbahçe-Yelki ve Çeşme-Reisdere’de başlayacak eğitimlere 15 yaş üstü herkes katılabilecek. 5 ay sürecek eğitimler 5 Ağustos’tan itibaren başlasa da başvurular 26 Ağustos’a kadar muhtarlıklardan yapılabilecek.

Eğitimler Çeşme Belediyesi Residere Masal Evi, Selçuk Belediyesi Belevi Hizmet Binası Kütüphanesi ve Güzelbahçe Belediyesi Yelki Semt Evi’nde her Perşembe ve Cuma günleri, Urla Belediyesi Zübeyr Zühtü Erzen Kütüphanesi’nde ise her Perşembe ve Cumartesi yapılacak.  Seferihisar Belediyesi Ulamış Kadın Emeği Evi’nde ise kursiyerler 6 Ağustos Cuma gününden itibaren her Cuma ve Cumartesi bir araya gelecek.

Detaylı bilgi için: 293 90 14

 

 

Bu haber 319 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()