Koronavirüs'ten İBB'nin ilk kaybı İGDAŞ çalışanı Bengül Demirel oldu

İstanbul Büyühşehir Belediyesi'nin ilk can kaybı, İGDAŞ çalışanı Bengül Demirel oldu. İBB Sözcüsü Murat Ongun sosyal medya hesabından duyurdu; "İBB ailesi olarak küresel salgında maalesef ilk kaybımızı verdik."

03 Nisan 2020 - 14:54

İBB Sözcüsü Murat Ongun, İBB ve iştiraklerde çalışan toplam 90 personelde koronavirüs testini pozitif çıktığını açıklamıştı.

 

İBB Sözcüsü Murat Ongun, İBB ve bağlı şirketlerde çalışan 90 personelde Covid-19 testinin pozitif çıktığını duyurmuştu. Ongun sosyal medya hesabından 1 Nisanda yaptığı açıklamada, "85 bin personeli olan İBB, bağlı kuruluşları ve iştirak şirketlerinde toplam 90 personelimiz Covid-19 pozitif çıkmıştır. İETT, İSKİ ve İGDAŞ’ın da aralarında olduğu 13 şirketimizde vaka sayısı 64, İBB’de ise 26’dır. Personellerimizin tedavisi sürmektedir. Acil şifalar dileriz" demişti.

Bugün İstanbul Büyühşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun sosyal medya hesabından acı haberi paylaştı; "İBB ailesi olarak küresel salgında maalesef ilk kaybımızı verdik. İGDAŞ çalışanımız Bengül Demirel bugün yaşama veda etti. Mesai arkadaşımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve İBB ailemize başsağlığı dileriz" dedi.

Kaynak: www.istanbulgercegi.com
Bu haber 1125 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kocagöz’ün ANET’teki yöneticiliği teleferiğin bakıma gireceği gün sona ermiş
Kocagöz’ün ANET’teki yöneticiliği teleferiğin bakıma...
Küçükkurt, vefatının 20. yılında da unutulmadı
Küçükkurt, vefatının 20. yılında da unutulmadı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()