Korona virüsü kolonya fiyatlarını uçurdu

Türkiye'de ilk korona virüsü vakasının tespit edildiğinin açıklanmasının ardından kolonya satışları da patladı. Kolonya satan iş yerlerinin önünde uzun kuyruklar oluştu, birçok market ve eczanede raflar boşaldı. Bazı alışveriş sitelerinde kolonya fiyatları kimi markalarda yüzde 100'ü aşan oranlarda yükseldi.

12 Mart 2020 - 11:17

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın Türkiye’de ilk korona virüs vakasının görüldüğünü açıklamasının ardından başta kolonya olmak üzere antibakteriyel dezenfeksiyon ürünlerinin satışında adeta patlama yaşanıyor. Birçok kentte insanlar marketlere ve eczanelere akın ederek bu ürünleri temin etmeye çalıştı.

 

İstanbul ve Ankara gibi kentlerde yoğun talep nedeniyle özellikle kolonya satan dükkanların önünde kuyruklar oluştuğu, market ve eczanede dezenfeksiyon ürünlerinin bulunduğu rafların boşaldığı görüldü. Stokların talebe yetmemesi nedeniyle insanlar bu kez alışveriş sitelerine yöneldi.

Ancak yüksek talep beraberinde fırsatçılığı da getirdi. Bazı markalarda fiyatlar saatler içinde fırladı. Kimilerinde fiyatların yüzde 100’ü aşan oranlarda zamlandığı gözlendi. Sosyal medyada bazı kullanıcılar bu durumu afişe etmek için bazı alışveriş sitelerindeki fiyat değişimini örnek olarak gösterdi. 

Bu haber 1412 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e çevirmeyin’
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e...
Ebrar Sitesi davası: Tutuklama talebi reddedildi, duruşma ertelendi
Ebrar Sitesi davası: Tutuklama talebi reddedildi, duruşma ertelendi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()