KONAK BELEDİYESİ’NİN FUAR STANDI SÜRPRİZLE DOLU

Sanal gerçeklikle Konak keşfedilecek.

06 Eylül 2019 - 08:22

Konak Belediyesi standı, 88. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda (İEF) ziyaretçilerini sürpriz etkinliklerle karşılamaya hazırlanıyor. Standa gelenler, Başkan Abdül Batur’un karşılamasıyla başlayan sanal turla, eşsiz bir tarihi ve kültürel yolculuğa çıkacak.

 

Konak Belediyesi, bu yıl 88. kez düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı’na (İEF) iddialı hazırlandı. Kültürpark 3 No’lu Hol’de yerini alan Konak Belediyesi’nin standını ziyaret edenler bu yıl 3 boyutlu, özel bir gözlük takarak, Konak’ın tarihi ve turistik yerlerine doğru sanal bir tura çıkacak. Sanal gerçeklik gözlüğü sayesinde Konak’ı keşfe çıkacak ziyaretçileri sanal ortamda, turun en başında Konak Belediye Başkanı Abdül Batur karşılayacak. Yaklaşık beş dakika süren 360 derece Konak turuna katılanlar, Tarihi Asansör, Kadifekale, Agora gibi şehrin tarihi ve turistik yerlerini, Konak Belediyesi’nin standından ayrılmadan ziyaret etme şansı yakalayacak. Sanal tura katılanları eğlenceli yarışmalar da bekliyor olacak.

 

Konak’ın farkı

 

Fuar ziyaretçilerini Konak Belediyesi’nin standına davet eden Başkan Batur, “Fuar alanımızı ziyaretçilerimiz için özenle hazırladık. Konak’ın tarihi zenginliğine dikkat çekmek istedik; çünkü Konak, üzerinde binlerce yıldır akan hayatta nice medeniyete can vermiş, eşsiz bir şehirdir. Üstelik Konak, dünya üzerinde işgal başladığı gün bir ulusun direnişini ateşleyen ve işgali sonlandığında aslında bir ulusu zafere kavuşturan dünya üzerindeki tek yerdir. İşte bu nedenle Konak’ta atılan her adım çok kıymetlidir. Biz arka planda aslında bu inancımıza vurgu yapıyor olacağız. Fuarda hemşehrilerimle birlikte olacağım için çok mutluyum” diye konuştu.

 

Renkli atölyeler

 

150 metrekare alan üzerinde, modern mimari çizgilerle hazırlanan Konak Belediyesi standı, sanal turun yanı sıra çok çeşitli etkinliklere de ev sahipliği yapacak. Stantta her yıl olduğu gibi bu sene de keyifli atölyeler düzenlenecek. Karikatür sanatçıları standı ziyaret edenlerin karikatürlerini çizecek, çocuklar için Hacivat ve Karagöz Kukla Yapım Atölyesi düzenlenecek. Ayrıca bu yıl ilk kez düzenlenecek Masallarla Maskeler Atölyesi de katılımcılarını ağırlayacak.

 

Öte yandan Kültürpark’ta kurulan Kemeraltı Sokağı’nda da yerini alan Konak Belediyesi bu alanda da Konaklı kadınların semt merkezlerinde yaptıkları el emeği ürünlere yer verecek

 

 

 

Bu haber 617 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()