Komşu'dan İzmir'e Dostluk Ziyareti

Uluslararası Rotary 2440. Bölge Federasyonu Yunanistan ve Türkiye Ülkelerarası Komitesi ülkelerarası dostluğu pekiştirmek, kültürlerarası değişim ileiyi niyet ve anlayışı sağlamak amacıylaYunanistan'dan12 Rotaryen'iyaklaşık bir hafta boyunca İzmir'de ağırlayacak.

22 Şubat 2019 - 15:04

Uluslararası Rotary 2440. Bölge Federasyonu'nun Yunanistan ve Türkiye Ülkelerarası Komitesi Yunanistan'dandavet ettiği 12 Rotaryen'ibir hafta boyunca İzmir'de misafir edecek. Komite Başkanı Murat Balcı'nın geçtiğimiz Eylül ayında Atina'yı ziyaret etmesiyleyaptığı davetin ardından bölgede ilk defa böyle bir organizasyona ev sahipliği yapılıyor.

Yunanistan ve Türkiye Ülkelerarası Komite Başkanı Murat Balcı böyle bir geziyi ilk defa gerçekleştiriyor olmanın sevindirici olduğunu kaydederek, "İzmir'de Yunanistan BaşkonsolosuArgyroPapoulia'yu ziyaretimizle başlayan gezimizde Konsolos ve eşi NikosStefanou'akşam yemeğinde misafirimiz oldular. Beş kulübümüz;Balçova, Çeşme, Göztepe, Kordon, Urla Rotary Kulüpleribir hafta boyunca düzenledikleri etkinlikler ve gezi programı ile misafirlerimizi ağırlayacaklar. Böyle bir organizasyona ev sahipliği yaptığımız için çok mutluyuz ve önümüzdeki Eylül ayında da biz Atina'ya iade-i ziyarette bulunacağız" diye konuştu.

Rotary 2440. Bölge Federasyonu Başkanı Alaeddin Demircioğlu ise, "Yunanistan Atina'daki 2470. Bölgeden aralarında iki tane eski federasyon başkanı ile Yunanistan ve Türkiye Ülkelerarası Komitesi'nin Yunanistan'daki başkanın da katıldığı 12 Rotaryen bugün bölgemizi ziyarete geldiler.Bu geziyle bölgemizi, kültürümüzü kendilerine daha yakından tanıtmayı amaçlıyoruz. Ayrıca hem vakıf projelerinde ve eşli bağışlarda birbirimizi desteklemek, hem de mesleki değişimde karşılıklı gruplar gönderme kararı aldık. Kültürlerarası değişim ile iyi niyeti ve anlayışı arttırarak ülkelerarası dostluğu geliştirmek amacıyla düzenlediğimiz bu gezimize katılımlarından dolayı kendilerine çok teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

 

 

 

Bu haber 758 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MetroPOLL yaptığı 22 anketin ortalamasını paylaştı: Cumhurbaşkanlığı seçiminde Yavaş ve İmamoğlu'nun kazanma ihtimali çok yüksekti
MetroPOLL yaptığı 22 anketin ortalamasını paylaştı:...
Yeşilçam’ın çehresi değişecek
Yeşilçam’ın çehresi değişecek

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()