Kocaoğlu sonunda patladı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu sosyal medyada yaptığı paylaşımda, hiç bir proje için merkezi yönetimden maddi destek almadıklarını vurgulayarak sitemde bulundu.

09 Ocak 2018 - 22:15 - Güncelleme: 09 Ocak 2018 - 22:32

Ege Politik - Geç saatlerde sosyal medyada yaptığı paylaşımla dikkatleri çeken Kocaoğlu "İzmir Büyükşehir Belediyesi, bu kentte yaşayanların vergilerinden toplanan ve yasaya göre verilmesi gereken gelirden başka, hiçbir projesine merkezi yönetimden 1 kuruş destek almadı." diyerek sitemlerini dile getirdi.

Ardından yaptığı paylaşımla da Halkapınar -Otogar metro hattı için Ulaştırma Bakanlığı' nın hala somut bir adım atamasına vurgu yapan Aziz Kocaoğlu gerekirse bu hattı da yapacak güçleri olduğunu da paylaşımına ekledi.

Kocaoğlu' nun paylaşımları şöyle :

Bu haber 1093 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()