Kobiler Soyal Medya İle Güçlenecek

Kordon Rotaract Kulübü Fakülte Ajans iş birliğinde KOBİLERE yönelik sosyal medya eğitimleri düzenliyor. 17 Nisan 2021 tarihinde internet üzerinden düzenlenecek olan ilk online eğitimde amaç pandemi döneminde daha da artan internet alışverişi nedeniyle küçük ve orta büyüklükteki işletmelerin ayakta kalabilmelerine olanak sağlamak.

16 Nisan 2021 - 10:01

Kordon Rotaract Kulübü Fakülte Ajans eğitmenliğinde “Kobiler Sosyal Medya ile Güçleniyor” eğitimleri düzenleyecek. Başlangıçta 30 kişiye verilecek olan bu eğitimde küçük ve orta büyüklükteki işletmelerin yanı sıra, öğrenci ve kendi işini kurmuş kişilerin internet alışverişi üzerinden hedef kitleye ulaşarak işletmelerini ayakta tutabilmeleri amaçlanıyor.

Kobiler Soyal Medya İle Güçlenecek

Kordon Rotaract Kulübü Başkanı Cemre Maytalman, “Hayatımıza uzun zamandır dahil olmuş internet alışverişi ve sosyal medya kullanımının pandemi döneminde zirveye ulaşması ile birlikte bu eğitimleri düzenlemeye karar verdik. Projenin amacı “görece” küçük işletmesi olan ve sosyal medya üzerinden gelir elde etmeye çalışan kişilerin, bu mecralar üzerinden satış yaparken bilinçli ve etkin bir şekilde yapabilmelerine olanak sağlamak. Bu tarz eğitimlerin fiyatlarının oldukça yüksek olduğu göz önünde bulundurulduğunda, ulaşma imkanı olmayan, bu konuda kendini yetersiz hisseden kişilere bu imkanı sağlamayı arzu ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Bu haber 366 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()