Klip, Ödemiş'in tanıtımına katkı sağlayacak

Ödemiş’li Avukat Orçun Çizmeci’nin seslendiği üçüncü klip, ilçenin turizm ve tarihi yerleri olan Gölcük ve Birgi’de çekildi. Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, klibin kent tanıtımına büyük katkı sağlayacağı ifade etti.

02 Ekim 2020 - 14:59 - Güncelleme: 02 Ekim 2020 - 15:04

Ödemiş Belediyesi, kültür sanat çalışmaları kapsamında yerel sanatçıların çalışmalarına destek olmaya devam ediyor. Avukatlık mesleğinin yanı sıra uzun yıllardır müzik çalışmalarına devam eden  Orçun Çizmeci, üçüncü çalışması olan “Anneye Hasret” şarkısının klibini memleketi Ödemiş’te çekti.

Belediye Başkanı Mehmet Eriş; “ Yerel yönetimler olarak, ilçemizdeki kültür sanat çalışmalarına destek olmaya özen gösteriyoruz. İlçemizin tarihi ve doğa güzelliklerinin en iyi şekilde yansıtıldığı Birgi ve Gölcük’te çekilen bu klibin, kent tanıtımına büyük katkı sağlayacağına inanıyorum Orçun kardeşimizin mesleki yaşamının yanı sıra sanat çalışmalarında da başarılar diliyorum” dedi. Yaklaşık bir hafta önce yayınlanan, söz ve müzik kendisine ait olan “Anneye Hasret” klibine ilgiden memnuniyetini ifade eden Orçun Çizmeci; “Doğup, büyüdüğüm güzel memleketim Ödemiş’imize bir birey olarak katkı sağlayabildiysem ne mutlu bana. Bu çalışmamın hazırlanmasında destek olan Belediye Başkanımız Mehmet Eriş’e ve Ödemiş Belediyesi’ne çok teşekkür ederim” dedi.

 

Bu haber 2415 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()