KKTC – TÜRKİYE Yılın En İyileri Ödül Töreni 3. Yılında!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC)’nde faaliyet gösteren Cypaparazzi’nin organizasyonluğunda yürütülen 3. KKTC-TÜRKİYE YILIN EN İYİLERİ ÖDÜL TÖRENİ bu yıl İstanbul Sarıyer Belediyesi katkılarıyla gerçekleştiriliyor.

27 Ekim 2017 - 14:17 - Güncelleme: 27 Ekim 2017 - 14:45

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Türkiye Cumhuriyeti'nin İş Dünyası , Magazin ve Sanat dünyasının enlerinin belirlendiği Ödül töreni 9 Kasım Perşembe günü MASLAK TİM SHOW CENTER’da 19.30’da kokteyl ve seremoni eşliğinde gerçekleşecek.

Ödül töreni ise 21.00’da başlayacak. Gecede, Türkiye ve Kıbrıs İş ve Sanat Dünyasının en önemli isimlerinin ağırlanacağı bu gecede, KKTC ve Türkiye siyasi protokol isimleri de dikkat çekecek.

Cypaparazzi Direktörleri Kutay Tuna , Resul Tavşan ve KKTC Ödül Komitesi Başkanı Serdar Şengül ve Cypaparazzi Türkiye temsilcisi Meliha Ay geçtiğimiz günlerde yaptıkları basın açıklamasında, bu yıl da ödül töreninde birbirinden ünlü isimlerin olduğunu belirttiler. Bu isimler arasında Türkiye’de yılın en iyi sanatçıları arasında Berkay ve Demet Akalın'ın da olduğunu da vurguladılar.

KKTC’den de Selen Selenada, Kadir Carlos, Grup Frekans, Ayşegül Zayim, Cem Kafkas gibi isimlerde ödül alacak adaylar arasında.

Ödül töreninde bu yıl ilk defa Kıbrıs kategorisinde YAŞAM BOYU SİYASİ ÖZEL ONUR ÖDÜLÜ ile YILIN EN İYİ SİYASETÇİSİ’de belirleniyor olacak.

Türkiye ve KKTC ortak ödül kategorileri olarak YILIN EN İYİ BELEDİYESİ , YILIN EN İYİ SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ ÖDÜLÜ,YILIN EN İYİ SPOR KULUBÜ,YILIN EN İYİ GAZETESİ, YILIN EN İYİ GAZETECİSİ, YILIN EN İYİ RADYOSU ödülleri ortak mutabakat sonucunda karşılıklı kategorilerde sahiplerini bulacak.

Cypaparazzi direktörleri Kutay TUNA ve Resul TAVŞAN, Ülkemiz Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin bayrağını Türkiye’de görkemli bir şölenle dalgalandıracakları için ayrı bir heyecan ve gurur duyduklarını ifade ettiler.

Bu haber 2686 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()