Kızılderili Kampı’na Büyük İlgi!

İzmir’in ayrıcalıklı alışveriş merkeziWestpark Outlet’ inTemmuz ayı boyunca organize ettiği Kızılderili Kampı etkinliği çocukların ve ailelerin gözdesi oldu!

18 Temmuz 2019 - 08:53

Aileler Westpark Outlet’ in avantajlarla dolu mağazalarında alışverişin tadını çıkartırken, çocuklar da eğlenerek öğrendikleri aktivitelerle verimli zaman geçiriyor!

 

 

Kızılderililerin yaşayışlarını tematik alan içinde eğlenceli oyun ve aktivitelerle çocuklara öğreten Kızılderili Kampı Etkinliği çocuklar tarafından çok ilgi görüyor. Westpark Outlet akvaryum katında kurulan büyük etkinlik alanı içinde çocuklar davul çalma, balık tutma, at binme, çamurdan çömlek yapma ve daha birçok eğlenceli aktiviteye dâhil olup etkinliğin tadını çıkartıyor. Temmuz ayı boyunca her hafta sonu tekrarlanan etkinlikler 14:00-18:00 saatleri arasında yapılıyor.

 

Westpark Outlet’ te etkinlikler Ağustos ayında da devam edecek. Çocuklara botanik bilimi, bitki ve sebzeleri öğretecek Botanik Akademisi etkinlikleri ise Ağustos ayı boyunca her hafta sonu Westpark Outlet’te olacak.

 

 

Ücretsiz olan bu etkinliklere bütün çocuklar davetli!

Bu haber 1230 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()