‘Kıyı Ege İklim Ağı’ Karşıyaka’da toplanıyor

İzmir yerelinde ve Türkiye genelinde faaliyetlerini sürdüren Sosyal İklim Derneği’nin kurduğu “Kıyı Ege İklim Ağı”, ilk il toplantısını 21 Şubat’ta Karşıyaka’da gerçekleştirecek. Karşıyaka Belediyesi İklim Değişikliği ve Uyum Birimi’nin ev sahipliğindeki toplantı, Karşıyaka Ahmet Piriştina Kültür Merkezi’nde saat 10.00’da başlayacak.

18 Şubat 2020 - 10:13

Organizasyon kapsamında ‘Dünyada, Türkiye’de ve Ege’de İklim Değişikliği ve Etkileri’ başlıklı bir sunum ve ‘İklim Eylemi Atölyesi’ yapılacak. Bireysel katılımcılara da açık olan toplantı için sosyaliklim.org adresli internet sitesi üzerinden başvuru yapılabilecek. 

 

Hedef ekosistemleri korumak

Sosyal İklim Derneği tarafından kurulan ve yönetilen Kıyı Ege İklim Ağı’nın Aydın, Balıkesir, Çanakkale, Denizli, İzmir, Manisa ve Muğla illerini kapsadığını aktaran Karşıyaka Belediyesi İklim Değişikliği ve Uyum Birimi Koordinatörü Atıl Yakın “Karşıyaka Belediyesi olarak bizim de entegre olduğumuz Kıyı Ege İklim Ağı; Ege illerinden sivil toplum örgütleri, yerel yönetim temsilcileri, akademisyenler ve aktivistleri buluşturan bir oluşum. Eş güdümlü şekilde çalışarak Kıyı Ege’deki iklim olaylarından etkilenen şehirlerde deniz çevresindeki ekosistemleri korumak, var olan kirliliği gidermek ve çevre politikalarını değerlendirmek için temel amaçlarımız. Bu hedeflerle bir araya geleceğimiz ilk il toplantısına; iklim değişikliğine karşı verilen mücadeleye katkı sağlamak ya da bilgi sahibi olmak isteyen herkesi bekliyoruz” dedi.

 

 

 

Bu haber 1123 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()