Kınık'ta “Mahalle Buluşmaları” devam ediyor

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, Delez Yaşam Vadisi Sosyal Tesislerinde düzenlenen “Mahalle Buluşmaları” kapsamında, Arpaseki, Poyracık, Cumalıköy, Kınık merkez ve civar mahallelerin kadınları ile bir araya geliyor.

23 Ocak 2023 - 12:40

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer “Mahalle Buluşmaları” kapsamında ilçe halkı ile bir araya gelerek, birlikte yönetim prensibini hayata geçiriyor.

 

İlçede yaşayan 7’den 70’e herkesle bir araya geldiği etkinlikler kapsamında bu kez, Arpaseki, Poyracık, Cumalıköy, Kınık merkez ve civar mahallelerinde yaşayan kadınlar ile kahvaltı programında bir araya geldi. Programlarda Arpaseki Muhtarı Ergün Şanal, Cumalıköy Muhtarı İsmail Dilber, Kınık Belediye Meclis üyeleri Behire Tanır ve Mahmut Şahan hazır bulundu.

 

Kadınların gözünden ilçenin ve mahallelerin konuşulduğu programda Başkan Doğruer, belediye hizmetleri değerlendirmesini ve kadınların beklentilerini dinleyerek notlar aldı.

 

Başkan Doğruer, göreve geldiği günden beri, birlikte yönetim prensibini benimsediğini ve belediyecilik anlayışını bu yönde güçlendirdiğini belirttiği konuşmasında “Kınık halkının ne istediğini hep çok önemsedik, çünkü biz bu görevi sizleri mutlu ve memnun etmek için yapıyoruz” dedi ve sözlerine şöyle devam etti:

 

“Mahalle Buluşmaları sadece bir belediyecilik hizmeti değil aynı zamanda sosyal ve kültürel bir etkinlik bizler için. Yaşlısı çocuğu, kadını erkeği, işçisi öğrencisi, yani ilçe halkının bütün kesimleri bu toplantılarda bir araya geliyor, kaynaşıyor ve adeta bir meclis gibi fikirlerini beyan ederek ilçemizin dertleriyle dertlenmiş oluyor. Siz değerli kadınların, annelerimizin, kardeşlerimizin sorun tespit yöntemleri ve fikirleri bizim için çok önemli. Çünkü sizler sadece şikayet etmiyor aynı zamanda çözüm önerilerinde bulunuyorsunuz. İlçemizde kadınlarımızı, yüzme ile, tenis ile, müzik ile ve birçok etkinlik ve kurs ile buluşturduğumuz projelerin ufku sizlerle yaptığımız istişareler neticesinde açıldı. Bugün biz de notlarımızı aldık. Katkılarınızdan ve katılımlarınızdan dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

Program Başkan Doğruer ve misafirlerin hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

 

Bu haber 209 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()