Kılıçdaroğlu: O yollar, köprüler, tamamını kamulaştıracağım

Düzce'de kamyoncularla görüşen Kılıçdaroğlu, 'Köprüler, yollardaki büyük paraları düzelteceğiz. O yollar, köprüler kamu özel iş birliği yap-işlet-devret, tamamını kamulaştıracağım' dedi.

25 Mayıs 2022 - 18:10

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Düzce Kamyoncular Kooperatifi'ni ziyaret etti. Kamyoncuların sıkıntılarını dinleyen Kılıçdaroğlu, plaka sınırlaması getirilmesi gerektiğini belirterek, "Kamyon plakalarının sınırlanması lazım. Her önüne gelen kamyon almaması lazım. Bu meslek önemli meslek. Siz bir hafta kontak kapatırsanız, Türkiye'de hayat durur. İşiniz bu kadar önemliyse çok güçlü olduğunuz da çıkıyor, siz güçlüsünüz demektir. Plaka sınırlaması da olsun. O da sizin kıdem tazminatınız olur" dedi.

Köprüleri kamulaştıracağını ifade eden Kılıçdaroğlu, "Size söz veriyorum. Köprüler, yollardaki büyük paraları düzelteceğiz. Böyle bir rezalet olmaz. Euro bazında ihale veriyorsun ya da dolar bazında veriyorsun. Kur garantisi veriyorsun. Devlet hazine garanti veriyor. 100 liraya yapılacak iş 500 liraya yapılıyor. Maliyet size, bana esnafa çıkıyor. Bu parayı siz ödüyorsunuz. O yollar köprüler kamu özel iş birliği yap-işlet-devret, tamamını kamulaştıracağım. Rahmetli Özal'ın yaptığı Boğaziçi Köprüsü'nden geçen ne ödüyorsa siz de aynısı ödeyeceksiniz" diye konuştu.

Bu haber 247 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()