Kılıçdaroğlu'nun adayına ilişkin ilginç iddia

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun adı hiç gündeme gelmeyen bir ismi cumhurbaşkanı olarak düşündüğü öne sürülmüştü. Bu iddianın ardından bir yandaş yazar tarafından ilginç bir isim gündeme getirildi.

27 Ekim 2021 - 15:36

Halktv'den Emin Çapa, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun partili olmayan bir aday belirlediğini, bu ismi Akşener ve Karamollaoğlu ile görüştürdüğünü öne sürmüştü.

Çapa, “Kendisinden onay almadan adını açıklayamam. Ama liderlerin kafasındaki birçok girdiye yanıt veriyor. Ama o girdilerin büyük kısım halkın umurunda değil. Seçmen beğenir mi? Ben ciddi bir şok yaşadım. Henüz emin değilim” demişti.

Yeni iddia: Özgür Demirtaş

Çapa’nın bu açıklamasının ardından Hürriyet gazetesinin AKP’ye yakın yazarlarından Abdulkadir Selvi, bir süredir kulislerde Özgür Demirtaş’ın adaylığının konuşulduğunu iddia etti. Selvi, Demirtaş’ın görüştüğü bazı isimlere Kılıçdaroğlu’nun adayı olduğuna dair izlenim verdiğini de iddia etti.

Selvi, bu iddia sonrası ulaştığı Demirtaş’ın prensip kararı olarak siyaseten hiçbir şey söylemeyeceğini aktardığını dile getirdi, adaylık sorusuna ise şaşırmadığını söyledi.

Bu haber 239 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()