Kılıçdaroğlu'ndan 24 Temmuz'da miting kararı

Kılıçdaroğlu’nun Mersin’de başlattığı ve İstanbul’da sürdürdüğü 'Milletin Sesi' mitinglerine 24 Temmuz’da Balıkesir’de devam edeceği öğrenildi.

06 Temmuz 2022 - 09:25

CHP MYK'sı önceki gün Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı. Cumhuriyet'ten Sarp Sağkal'ın haberine göre, toplantıda Meclis'in tatile girmesiyle saha çalışmalarının artırılması kararı alındı.

Meclis’in kapalı olduğu süreçte Kılıçdaroğlu, 18 Temmuz’dan sonra her salı farklı bir ile giderek, saat 13.30’daki grup toplantılarını partili milletvekillerinin de katılımıyla Meclis açıkmış gibi sürdürecek. 

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Mersin’de başlattığı ve İstanbul’da sürdürdüğü "Milletin Sesi" mitinglerine de 24 Temmuz’da Balıkesir’de devam edeceği öğrenildi.

Bu haber 222 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()