Kılıçdaroğlu İzmir Örgütüne Ne Mesaj Verdi?

CHP Lideri Tire’deki çifte açılışlı Pazar mesaisinin ardından yeni haftayı da İzmir’e açtı. Kılıçdaroğlu ilk olarak CHP İzmir Örgütü'yle konakladığı otelde bir araya geldi. Örgüte 2019 yolunda önemli mesajlar veren CHP Lideri bu toplantının ardından ardından Balçova’daki 'Eğitimde Adaleti ve Geleceği Düşünmek Sempozyumu'nun açılış konuşmasını yapacak.

16 Nisan 2018 - 11:19 - Güncelleme: 16 Nisan 2018 - 11:34

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu seçim bölgesi İzmir’deki temaslarını sürdürüyor.

Kente Pazar günü gelen ve Tire’de yapımı tamamlanan 15 bin kişilik stat ile arıtma tesisinin açılış törenine katılan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu yeni haftayı da İzmir’de açtı. 

ÖRGÜTLE BULUŞTU... NE MESAJ VERDİ? 
CHP Genel Başkanı konakladığı Kaya Termal Otel’de İzmir Örgütü’yle bir araya geldi. Buluşmaya CHP Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun ve Tuncay Özkan’ın yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP İl Başkanı Deniz Yücel, belediye başkanları ve ilçe başkanları katıldı. 

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir programının ikinci gününde Köy Enstitüleri'nin 78'inci Kuruluş Yıl Dönümü nedeniyle saat 11.00'de Balçova'da düzenlenecek 'Eğitimde Adaleti ve Geleceği Düşünmek Sempozyumu öncesinde sabah saatlerinde ilçe başkanları ve belediye başkanlarıyla bir araya geldi.

KAVGA EDECEK OLAN PARTİYİ TERK ETSİN

CHP Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun ve Tuncay Özkan’ın yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP İl Başkanı Deniz Yücel, belediye başkanları ve ilçe başkanlarının katıldığı sabah kahvaltısında, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun ilçe başkanları ve belediye başkanları arasında tartışma ve kavga istemediği, kavga-tartışma durumunda kimin haklı ya da haksız olmasına bakmayacağını söylediği öğrenildi.

BELEDİYE BAŞKANI-İLÇE BAŞKANI KAVGASI VAR İSE HAKLI-HAKSIZ BAKMAM, İKİSİ DE GİTSİN

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun 2019 seçimlerinin önemine vurgu yaparak, partide kavga, tartışma, çekişme istemediğinin altını çizdiği kahvaltılı toplantıda, aksi davrananların partiyi terk etmesini istedi: “Bugün kavga istemiyorum. Kavga etmek isteyenlerin de burada yeri yok. Kavga edecek olan varsa partiyi terk etsin. Belediye başkanı ve ilçe başkanı kavgası var ise, haklı veya haksıza bakmam, ikisi de gitsin. Çalışamayacağım, 2019’da umudum yok diyen varsa hemen boşaltsın, oraya çalışacak ve umudu yüksek olan insanlar gelsin.”

BİREYSEL İKBAL PEŞİNDE KOŞAN KİM VARSA, KAPI ORADA, GÖNDERİN ONU

Konumu ve mevkisi ne olursa olsun kavga eden kimseyi partisinde istemediğini kaydeden CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun, bireysel ikbal peşinde koşanlara da mesajı oldu:

“Genel başkan kavga eden ilçe başkanı ya da belediye başkanı olursa ikisi de terk etsin partiyi. Bireysel ikbal peşinde koşan kim varsa kapı orada, gönderin onu. Konumu ve mevkisi ne olursa olsun. Kavga eden belediye başkanı ilçe başkanı görüntüsü istemiyorum.Ben çalışacağım ama belediye başkanını, ilçe başkanını beğenmiyorum, böyle bir şey yok. Eğer kavga edeceklerse illa ki, 2019’da Türkiye demokrasiye kavuştuktan sonra kavga etsinler.”

MİLİTAN RUHLU ÇALIŞMANIZ, EVLERE GİRMENİZ LAZIM

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir örgütünün tümünden militan ruhla çalışmasını istediği toplantıda, “Militan ruhlu çalışmanız, evlere girmeniz lazım. İlçelerin durumuna göre, mahallenin durumuna göre propaganda yapmanız lazım. Sanayi şehrinde tarım propagandası yapmanız lazım.

2019 da demokrasi ve liste yarışacak. Güçlü bir şekilde çalışacak ve kendi içindeki tartışmalara son verecek. Kadınlar gidip herkesin kapısını çalacak, tüm partililer parti için çalışacak.  Gidip herkesle konuşacak bu tartışmaya son verecek” şeklinde önerilerde de bulundu.

Kılıçdaroğlu toplantının ardından Balçova’da ilçe belediyesi tarafından düzenlenen ve 60’a yakın panelistin katılacağı 'Eğitimde Adaleti ve Geleceği Düşünmek Sempozyumu'nun açılış konuşmasını yapacak.

CHP Genel Başkanı’nın sempozyum mesaisinin ardından kentten ayrılacak. Kılıçdaroğlu, Ankara’da MYK toplantısına katılacağı ve Salı günkü grup toplantısına hazırlanacağı için saat 14.00’te yine özel uçakla İzmir’den Başkent’e hareket edecek.

Bu haber 1188 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()