Kılıçdaroğlu gönüllüleri: “Bahar 14 Mayıs’ta gelecek”

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, ülke çapında en yüksek oy oranına ulaşması için gece gündüz çalışan Kılıçdaroğlu Gönüllüleri, Genel Koordinasyon Toplantısı’nda buluştu. İzmir İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen toplantıya CHP Genel Başkan Danışmanı Recep Cengiz de katıldı. Cengiz “Bizim için bahar, 14 Mayıs’ta Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı seçilmesi ile gelecek” dedi.

30 Mart 2023 - 13:24

YÜZLERCE GÖNÜLLÜ BULUŞTU

Türkiye’nin kaderini belirleyecek seçimlere kısa bir süre kala, İzmir’in her sokağında çalışmalarını aralıksız sürdüren Kılıçdaroğlu Gönüllüleri İzmir Koordinatörlüğü, Genel Koordinasyon Toplantısı’nda buluştu. Ahmed Adnan Saygun Kültür Merkezi’ndeki toplantıya Kemal Kılıçdaroğlu’nun Danışmanı Recep Cengiz ve Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda da katıldı. Bugüne kadar yapılan çalışmalar ve 14 Mayıs’taki seçimlere kadar izlenecek olan yol haritası masaya yatırıldı. Yüzlerce gönüllü, yapılacak olan seçimlerde Kılıçdaroğlu’nun ülke çapında en yüksek oyu alabilmesi için dur durak bilmeden çalışacakları sözünü verdi.  

 

14 MAYIS’TA BAHAR GELECEK!

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Danışmanı Recep Cengiz, “Hepinizin bildiği üzere artık bahar 13. Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçilmesiyle birlikte gelecek. Bugüne kadar toplumun mağduriyete uğramış tüm kesimlerine yönelik politikalarımız hazır, çözüm önerilerimiz hazır ve bir an önce bunlar pratiğe dönüşecek. Kılıçdaroğlu Gönüllüleri’nin bugüne dek İzmir'de yaptıklarınızı yakından takip ediyorum, takdir ediyorum. Biz toplumun her kesimine kucak açan ve bu uğurda toplumun her kesiminden yol arkadaşları olan Genel Başkanımıza bu kriterlere uygun olarak yardımcı olmaya devam edeceğiz. Adayımızın ve yardımcılarının her fırsatta dile getirdiği gibi devlette liyakati egemen kılacak bu liderlere destek olacağız” dedi.

Bu haber 237 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi, Fidan Hollanda'ya gidiyor
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi,...
Ebrar Sitesi davası: Tutuklama talebi reddedildi, duruşma ertelendi
Ebrar Sitesi davası: Tutuklama talebi reddedildi, duruşma ertelendi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()