Kılıçdaroğlu: CHP'ne kurulan kumpaslara , asla izin vermeyeceğiz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi Harmandalı Elektrik Üretim Tesisi Açılış Töreni'nde konuştu.

23 Kasım 2019 - 19:45

Kılıçdaroğlu'nun konuşması şöyle:

"2 gündür belediye başkanları toplantısı yapıyoruz. Başkanlarımız size daha iyi hizmet getirmek için yarışıyor. 7 ayda elde ettiğimiz sonuçlar çok güzel. 

Bu tesis güzel bir tesis. Çiğli'lerin çektiği ıstırap sonlandı. Güzel bir kent ormanı oluşacak. Sayın Aziz Kocaoğlu'na ait bu proje. Ona sevgilerimizi gönderiyoruz. Tunç başkan projeyi bitirdi. Yeni projelere devam edecek. 

Çok sorununuz var. İşsizlik denen bir bela var. Yüreyi yanan anneler babalar var. Az önce genç bir kadınımız iş istemek için geldi, ağladı. Yüreğim buruldu. Açım, diyor. Bu feryadı nasıl duymazsınız. Sarayda oturan zatlar bunu duyorlar mı? Vatandaşın derdini bilmiyorlar ama bizimle uğraşmak için özel çaba harcıyorlar. Nasıl olur da CHP başarı sağladı. Nasıl olur da İstanbul'u, Adana'yı, Antalya'yı kaybettik diye.  CHP'ye kumpas kurdular. CHP örgütlerine dönük ciddi kumpaslar var. Mahallelerimize sandıkları koyduk. Demokrasinin işlemesi için. Bu süreçte sandalye atacak, yumruk atacak adam bulacaklar. Bunları yapanları yakasından tutup kapının önüne koyun dedim. O sarayın adamıdır. 

Dün Erdoğan İzmir'e geldi bir sürü laflar etti. Şu cümle çok önemli: Ben cumhurbaşkanlığımı ortaya koyuyorum sen genel başkanlığını ortaya koyuyor musun, diyor. Erdoğan'a da yakınlarına da sesleniyorum sen ister cumhurbaşkanlığını koy ister koyma seninle her ortamda tartışmaya hazırım. Bizde yürek var, alınteri, namuslu insan olma, dürüst olma var. Bu niteliklere sahip olmayanlar kumpas kurmaya çalışıyorlar. Asla izin vermeyeceğiz. Erdoğan'a sesleniyorum olur ya benim dediğim bağımsız tv'lere gelmezsin. ATV'ye gideriz... Gelmeyen namerttir. 

Alacaksın devletin gücünü arkana bana ve partimin aleyhine laflar edeceksin. Ben de sesimi çıkarmayacağım. Ben senin bildiğin adamlardan değilim. Benim çoluk çocuğum dolar peşinde koşmaz, ABD'de büyük binalar almaz. Biz dürüstüz. 

Belli çevreler Erdoğan'ın bana yönelik eleştirilerini özel olarak destekliyorlar. Havuz medyası. Sizin toplu iğne ucu kadar itibarınız yok. Sizler halkı aydınlatmak için değil köreltmek için yayın yapıyorsunuz. İşsizlik bela gibi duruyor, on binlerce çocuk yatağa aç giriyor. Aylık geliri 663 TL olan 8,5 milyon insan var. 17 yıldır köşeyi döndüler, ceplerini doldurdular, 7 sülalelerini zengin ettiler. Bay Kemal diyorlar. Bay Kemaller onurlu insanlardır. Bay Kemal kul hakkı yemez, tepki görünce geri adım atmaz. Bay Kemal nerede adaletsizlik varsa her şeyi göze alıp üzerine yürür. 

Erdoğan'a söylüyorum, iftira atmak, yalan söylemek kolay. Bir sürü TV'in var. İster yalnız ister ordunla gel. Ben yalnız geleceğim. Kendine güveniyorsan gel. Seni gayet iyi tanıyorum. Sen bana 10 soru soracaksın ben sana 10 soru soracağım. Tank paleti de soracağım. Nasıl peşkeş çekersin? Bu konunun arkasını bırakmayacağım. 

Onlar namus ve şeref üzerine yemin ederken bir ayaklarını kaldırırlar, biz elimizi kalbimizin üstüne koyarız. 

15 Temmuz şehitleri için topladıkları para nerede? Bunları dile getirdiğim için her türlü numarayı yapıyorlar. Ne yaparsanız yapın ipliğinizi pazara çıkaracağım. Herkesin hakkını koruyacağım. 

Sizin hakkınızı hukukunuzu sonuna kadar biz savunacağız. Bir kez daha Erdoğan'a sesleniyorum: Senin TV kanalında ister A Haber ister ATV... Korkma yalnız geleceğim. O gece rahat uyumayacaksın. Birisine iftira atmam, kötülük yapmam, vatandaşlarım arasında ayrım yapmam. Bu inancımda, kültürümde, insanlığımda var. Mücadele edeceğiz. Kimseden korkmayacağız." 

 

Kaynak: İstanbulgercegi
Bu haber 995 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya çalışan bir anlayış var'
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya...
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği Yapacak
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()