KETEM’in “Pembe Prensesi” Karşıyaka’da

Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanlığının ortak organizasyonu ile KETEM’in “Pembe Prensesi” 21 gün Karşıyaka’da kadınların hizmetinde olacak.

09 Aralık 2022 - 15:19

KETEM’in destekleri ile Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanlığı kadın sağlığına farkındalık ve erken teşhis temalı organizasyonu ve “Dünya Kadınla Güzel” mottosu ile KETEM’in “Pembe Prensesi” tırında 21 gün Karşıyaka Kaymakamlığı bahçesinde tarama yapılacak.

Tarama ve erken teşhis amacıyla düzenlenen program Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir ile start aldı.

Programa Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Cenk Benli, Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Kaçanoğlu, İlçe jandarma Komutanı Ahmet Karaman, AK Parti Karşıyaka ilçe başkan yardımcıları, iş adamı Osman Avcı, kurum yöneticileri katıldı.

Kan ve organ bağışının da yer aldığı programda gelenlere Kızılay Karşıyaka Şubesi tarafından kavurma, pilav ve ayran ikram edildi.

Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, “Tarama ve erken tehisin, kan ve organ bağışının hayat kurtarır gerçeği ile hareket edilmesi bilincini toplumda yaygınlaştırma gayretindeyiz” dedi.

“Pembe Prenses” Karşıyaka’da ücretsiz kanser tarama testleri yapacak.

Mobil KETEM (Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi) Tırında 9 Aralık-30 Aralık tarihleri arasında Karşıyaka Hükümet Konağı Bahçesinde ücretsiz olarak kanser tetkik ve taraması yapılacak.

30-65 yaş arası Rahim ağzı kanseri için HPV-DNA testi, 40-69 yaş arası meme kanseri için mamografi ve 50-70 yaş arası bağırsak kanseri için gaitada gizli kan testleri yapılacak.

Bu haber 175 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()