Kent A.Ş.’de AR-GE çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

Kent A.Ş. yönetimi bütün kafe ve restoranlardaki tesis sorumluları ve aşçıbaşılar ile yaptığı toplantıda yeni reçeteler üzerine çalışmalara başladı. Tesisler Yöneticisi Akif Özcan, Gıda Mühendisi Özge Biberdalı, Mutfaklar ve Üretim Sorumlusu Murat Tunç, Stok ve Otomasyon Sorumlusu Özer Sucu, bütün tesis sorumluları ve aşçıbaşıların katıldığı toplantıda bilgilendirmeler yapıldı.

19 Ocak 2021 - 13:08

Pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleştirilen ve kısa süren toplantıda Kent A.Ş. yönetimi tarafından aşçıbaşılarına reçete klasörleri dağıtıldı, online olarak reçetelerin tekrar üzerinden geçileceği bilgisi aşçıbaşılarına iletildi. Yeni reçetelerin hayata geçmesinin planladığı, bununla birlikte farklı tatların ortaya çıkması konusunda uğraş verildiği ve bu konuda herkesin destek olması ardından da sürece dâhil olması istendi.

“ŞEHRİMİZİN İNSANLARINA EN KALİTELİ HİZMETİ VERMEK GİBİ BİR MİSYONUMUZ VAR”

Tesisler Yöneticisi Akif Özcan toplantının pandemi kurallarınca yapıldığı ve iç eğitim olarak sürekliliği olduğunu vurguladı. Özcan “Kent A.Ş. olarak marka stratejisini oturturken şehrimizin insanlarına en kaliteli hizmeti vermek gibi bir misyonumuz var. Kaliteli ve sağlıklı ürünleri onların masasına getirinceye kadar, her ürün birçok işlemden geçiyor. Biz bu süreci bugüne kadar çok sağlıklı bir şekilde yürüttük. Bundan sonra da yürütmeye devam edeceğiz. Reçetelerimizi oluştururken Karşıyaka’mızın damak tadına uygun olması için günaşırı tadımlar yapıyor ve kalite standardımızı daha üst seviyeye çıkarmayı planlıyoruz. Hizmet içi eğitimleri çok önemsiyoruz. Kent A.Ş.’ ye gelen herkes sağlıklı ürünler tükettiğini bilecek. Bir yıldan fazla devam eden pandemi krizinde bizim önceliğimiz, hijyen ve kaliteli gıda ile hizmet verdiğimiz Karşıyakalıların karşısına çıkabilmektir” dedi.

Bu haber 562 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()