Kemalpaşa’da içme suyu ve kanal hatları yenilendi

Kemalpaşa’nın Bağyurdu Mahallesi’nde içme suyu hatları ile Sarılar Mahallesi’nde kanalizasyon hatlarının yenilenmesinin ardından, her iki mahallede parke üst kaplama çalışmaları başladı. Çalışmalar Bağyurdu Mahallesi’nde 5 bin metrekare, Sarılar Mahallesi’nde 2 bin metrekare olmak üzere 7 bin metrekarelik bir alanı kapsıyor.

31 Mayıs 2023 - 15:46

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, merkezde ve çevre ilçelerde altyapı yatırımlarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Kemalpaşa’nın Bağyurdu Mahallesi’nde 1970’li yıllardan kalma mevcut içme suyu şebekesinin yenilenmesi için yapılan çalışmalar tamamlandı. Bölgedeki su kaçaklarını önlemek ve su kesintilerinin önüne geçmek amacıyla 4,5 kilometre uzunluğundaki hattın tamamı yenilendi. Aynı ilçeye bağlı Sarılar Mahallesi’nde ise 4,1 kilometre uzunluğundaki kanalizasyon hattı yenilendi.

Parke üst kaplama çalışmaları sürüyor
Geniş bir alanda gerçekleşen altyapı çalışmalarının bitmesiyle, bölgede yaşamın olumsuz etkilenmemesi için parke üst kaplama çalışmaları da başladı. İZSU ekipleri, Bağyurdu Mahallesi’nde 5 bin metrekare, Sarılar Mahallesi’nde 2 bin metrekare olmak üzere toplam 7 bin metrekarelik bir alanın parke üst kaplama çalışmalarını üstlendi. Bağyurdu Mahallesi’nde üst kaplamanın 600 metrekarelik kısmı tamamlanırken, iki mahallede de çalışmalar en kısa sürede tamamlanacak.

Bu haber 296 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()