Kemalpaşa’da alt yapı atağı

Başkan Karakayalı: “2020 yılı sonuna kadar bir gram atık su dışarıya akmayacak”

06 Şubat 2020 - 09:33

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Kemalpaşa Belediyesi’nin işbirliğiyle ilçede alt yapı sorunun çözülmesi için hummalı bir çalışma yürütülüyor. İlçede; Ulucak, Ansızca, Kuyucak, Damlacık mahallelerinde kanal çalışmalarına başlatılarak eskiyen hatlar yenilenecek.Kanalı olmayan yerleşim yerlerine de sağlıklı altyapıya kavuşturulacak. Başkan Karakayalı, “2020 yılı sonuna kadar Kemalpaşa’da bir gram atık su dışarıya atılmayacak” dedi.

Kemalpaşa’da ilçede alt yapısı bulunmayan ve iyileştirmeye ihtiyacı bulunan mahallelerde çalışma sürdürülüyor. İlk etapta Damlacık Ulucak, Ansızca ve Kuyucak mahallerinde yağmur ve kanalizasyon suyu ayrıştırılarak büyük bir problemin önüne geçilecek.

DAHA YAŞANIR BİR KENT İÇİN MÜCADELE VERİYORUZ
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Başkan Karakayalı, “Altyapı bir kentin önemli konularının başında gelir. Altyapı ile birlikte kent daha sağlıklı ve vatandaşlarımızın daha rahata yaşayabileceği bir hale gelir. Göreve gelir gelmez, altyapı ile ilgili çalışmalarımıza başladık. Şuanda ise çalışmalarımız hız kazanarak devam ediyor. İlk etapta Damlacık, Kuyucak, Ansızca ve Ulucak mahallelerinde çalışma başlattık. 2020 yılı sonuna kadar Kemalpaşa’da bir gram atık su dışarıya atılmayacak. İnsana dokunan, vatandaşlarımızın daha mutlu yaşayabileceği bir kent için mücadele veriyoruz” diye konuştu. 

 

 

Bu haber 730 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()