Kemalpaşa Belediyesi’nden haşera ve larva mücadelesi

Kemalpaşa Belediyesi ekipleri, vatandaşlarına daha yaşanılabilir bir çevre sunmak amacıyla çalışmalarını titizlikle sürdürmeye devam ediyor.

07 Nisan 2021 - 14:43

Kemalpaşa Belediyesi, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile birlikte ilçede görevli İzmir Büyükşehir Belediyesi Haşere Mücadele ekipleri, bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte haşere ve larva ile mücadele kapsamında ilçe merkezi, beldeler, sanayi bölgesi ile diğer tüm mahallelerde ilaçlama faaliyetlerini hızlandırdı.

4 EKİP ARACI, 14 PERSONEL

Ekipler, yapılan planlama doğrultusunda ilçede halk sağlığının korunması haşere ve larvalar ile mücadele çalışmaları kapsamında, kanal ve dereler, gübrelik alanlar, su birikintileri, çöp atılan alanlar gibi birçok noktada, toplam 4 ekip aracı ve 14 personel ile çalışmalarını sürdürüyor.

TÜM GÜCÜMÜZLE SAHADAYIZ

Geçtiğimiz yıl mart ayı başında patlak veren ve etkisini sürdürmeye devam eden Korona Virüs salgını sebebiyle ilaçlama faaliyetlerinde ki yükün iki katına çıktığını belirten Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, ‘’Geçtiğimiz yıl larva ilaçlamasının başlayacağı dönemde Korona Virüs salgınının ortaya çıkması nedeniyle,ekiplerimiz çok yoğun çalışma yürütmüştü. Bu yıl planlama ve hazırlıklarımızı güncel şartlara göre yaptık ve ekip sayımızı artırdık. Yaz döneminde sinek ve haşere kaynaklı herhangi bir sorun yaşanmaması için tüm gücümüzle sahadayız.’’ İfadelerini kullandı.

Bu haber 585 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()