KAZIM DİRİK SEÇİMİ İL YÖNETİMİ TARAFINDAN GEÇERLİ SAYILDI

Bornova Kazım Dirik Mahallesi delege seçiminin iptal edilmesi yönündeki talep İl Yönetim Kurulu tarafından olayların somut delillere dayandırılmaması sebebiyle reddedildi. Seçimin geçerli olmasına karar verildi.

13 Kasım 2019 - 21:43

Bornova’nın en büyük mahallelerinden olan ve hafta sonu mavi ve beyaz listenin yarışına sahne olan Kazım Dirik’te ilçe yönetimi seçimi dün iptal etmişti. Ancak bugün İl Yönetim Kurulu toplantısında bu kararın somut delillere dayandırılmaması gerekçesi ile reddedilmesine ve seçimin geçerli sayılmasına karar verildi.
Bornova'da Kazım Dirik Mahallesi’nde de mavi ve beyaz listeler yarışmıştı. Beyaz listeyi mevcut İlçe Başkanı Asım Güven ile eski belediye başkanı Ali Sözer desteklerken mavi listeye ise eski İlçe Başkanları Ertürk Çapın, Nevzat Kavalar ve eski Belediye Başkanı Olgun Atila dışında Kadın Kolları MYK Üyesi Perihan Yardımcı destek vermişti. 38 delegenin seçildiği mahallede kazanan mavi olmuştu. Mavi liste sandıkta beyaz listeye 297'ye 218 üstünlük kurarken, CHP Bornova İlçe Başkanı Asım Güven delege seçilememişti. Bu sonuç İl Yönetimi tarafından verilen kararla geçerli sayılmış oldu.

 

 

Bu haber 1112 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()