Kaybolan Galatasaray kongre üyesinin cansız bedeni bulundu

Galatasaray kongre üyeliği yapmış olan 44 yaşındaki Tekin Uğurlu'nun öldürüldüğü ortaya çıktı.

09 Ağustos 2022 - 14:34

İstanbul'da 4.5 yıl önce kaybolan nakliyeci ve aynı zamanda Galatasaray kongre üyeliği yapmış olan 44 yaşındaki Tekin Uğurlu'nun öldürülüp parçalanarak gömüldüğü ortaya çıktı.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre, Tekin Uğurlu İstanbul'da 8 Ocak 2018'de bir anda ortadan kayboldu. Ailesi akrabaları hemen kayıp başvurusunda bulundu. O dönem yapılan tüm çalışmalara rağmen Uğurlu'ya dair herhangi bir iz bulunmadı.

Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmada Uğurlu'nun ofisinde son görüştüğü kişinin de aralarında olduğu 3 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

 

İddiaya göre Uğurlu öldürüldükten sonra cesedi parçalara ayrılmış ve Pendik'te yol kenarında gömülmüştü.

Polis geçtiğimiz Perşembe gecesi şüpheli alanda yaptığı adreste cesede ait kemik parçalarını çeşitli alanlara gömülmüş olarak buldu.

Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Bu haber 339 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()