Kavşağa Dökülen Mıcır Tehlike Saçıyor

Bayraklı’da Yüzbaşı İbrahim Hakkı Caddesi’nde Büyükşehir Belediyesi tarafından İZBETON şirketine yaptırılan kaldırım ve kavşak yenileme çalışmalarında yaşanan bu ihmal “pes” dedirtti.

15 Ekim 2018 - 23:11

İzbeton tarafından Bayraklı’da yapılan kaldırım ve kavşak yenileme çalışmaları sırasında yola dökülüp dağılan mıcırların temizlenmemesi tepkilere neden oluyor.

Yüzbaşı İbrahim Hakkı Caddesi ve 2086/5 Sokak’ın kesiştiği kavşakta yola dökülen mıcır sürücüleri ve yayaları tehdit ediyor. Araçların ortalama hızla girdiklerinde dahi yola dökülen mıcırın büyük tehlikeler meydana getirebileceğini söyleyen Bayraklı sakinleri Büyükşehir yetkililerin bir an önce kavşakta gerekli temizliği yapmaları gerektiğini dile getirdiler.

Bu haber 1464 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()