Kavacık Bizim Gözbebeğimiz

Seçim çalışmalarına yoğun bir tempoda devam eden Karabağlar Belediye Başkanı, aynı zamanda CHP Karabağlar Belediye Başkan Adayı Muhittin Selvitopu, Karabağlar’a bağlı Kavacık Köyü’nü ziyaret ederek köylülerle bir araya geldi. Tüm köyü dolaşan, onlarla birlikte yemek yiyip çay içen Başkan Selvitopu, Kavacık’ın kendileri için gözbebeği olduğunu ve yeni dönemde de yapacakları çalışmalarla köyün dokusunu koruyup, dünyaca ünlü Kavacık üzümünü de dünyaya tanıtacaklarını söyledi.

23 Mart 2019 - 22:28

Karabağlar Belediyesi tarafından köyde yapılan çalışmalar ve her yıl düzenlenen festivalle üzümü tüm Türkiye tarafından tanınan Kavacık Köyü, her geçen gün daha da ilgi görüyor. Başkan Muhittin Selvitopu göreve geldikten sonra yapılan planlı çalışmalar sonucu üzümün marka tescili ile köyün coğrafi işareti onay aşamasında olan Kavacık Köyü, Ege’nin görülmesi gereken 20 köyünden biri oldu. Ayrıca her yıl Karabağlar Belediyesi tarafından düzenlenen Kavacık Üzüm Festivali sayesinde binlerce insan köye gelerek hem üzümünü tanıdı, hem de İzmir’e bu kadar yakın bir köy olduğunu öğrenmiş oldu.

Kavacık üzümünü dünya tanıyacak

Karabağlar Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muhittin Selvitopu önceki gün köye gelerek köylülerle bir araya geldi. CHP İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız ile birlikte kadınların kurduğu Kavacık Köy Kooperatifi’nde üzüm lokumunu tadan Selvitopu,  daha sonra köyü dolaşarak tüm köylülerle konuştu, onlarla yemek yedi, çay içti. Kavacık’ın kendileri için her zaman gözbebeği olduğunu belirten Başkan Selvitopu,  yeni dönemde de yapacakları çalışmalarla köyün dokusunu koruyup, dünyaca ünlü Kavacık üzümünü de dünyaya tanıtacaklarını söyledi.

Kavacık sakinleri de köye yaptıkları çalışmalardan memnunluk duyduklarını belirterek Başkan Selvitopu’na teşekkür edip başarı dilediler.

 

Bu haber 1492 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
Çamdibi Kapalı Pazar Yeri’nde büyük dönüşüm başlayacak
Çamdibi Kapalı Pazar Yeri’nde büyük dönüşüm başlayacak

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()