Kasalı, Özgener’i kadın başkanlarla ziyaret etti

Batı Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu (BASİFED) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kasalı, kadın Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener’i ziyaret etti.

24 Kasım 2022 - 11:40

Kısa bir süre önce yeniden Başkanlık koltuğuna oturan Özgener’e nezaket ziyaretinde bulunduklarını dile getiren BASİFED Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kasalı, kentin en önemli kurumlarından biri olan İzmir Ticaret Odası ile bundan sonra da işbirliğini sürdüreceklerini söyledi.

 

İş kadınlarına tam destek

 

İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener’in yeni yönetim kuruluna bir önceki dönemde olmayan 2 kadın meclis üyesini de aldığını, bu konuda örnek bir adım attığını dile getiren Kasalı, “Biz de teşekkür için ESİAD, İZİKAD ve EGİKAD’ın kadın başkanları ile kendisini ziyaret ettik. Kadınların her alanda temsili için bu adım elbet yeterli değil ama bundan sonraki süreçte kadınların iş hayatında daha aktif olacağını ümit ediyoruz. Kadınların da buralarda daha çok yer alması için kendilerine de çok iş düşüyor. Biz de iş dünyası kuruluşları olarak ekonomik refahın kadınlarla birlikte olacağı bilinci ile bu konuda çalışmalarımızı etkin olarak sürdüreceğiz” dedi.

 

İZTO Kente değer katıyor

 

İZTO’nun kente başta İzmir Ekonomi Üniversitesi olmak üzere birçok kurumu kazandırdığını son olarak Girişimcilik ve İnovasyon Merkezleri ile kenti bu alanda öne çıkaracak yatırımlara imza attığını vurgulayan Kasalı, tarıma dayalı OSB’lerin kurulması ve özellikle Fuarlara verilen destek ile İZTO’nun kente katkısının görmezden gelinemeyeceğini söyledi. İş insanları bünyesinde barındıran ve binlerce şirket ve yüzbinlerce çalışanı ile ekonomiye büyük katkı sağlayan BASİFED olarak İZTO ile bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da iş birlikleri yapacaklarını belirten Kasalı, İzmir’in kalkınması ve insanların daha mutlu bir kentte yaşaması için hep birlikte çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

 

Hep birlikte hizmete devam

 

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener ise İZTO’da ikinci dönemlerine başladıklarına işaret ederek, yeni dönemde daha çok proje ile kent ekonomisinin büyümesinde itici güç olmayı amaçladıklarını söyledi. BASİFED ve Mehmet Ali Kasalı’nın hayatında çok önemli bir yeri olduğuna dikkat çeken Özgener, “Hepimiz bu kurumlara üyelerimize ve kentimize hizmet etmek için geliyoruz. Bu bilinçle çalışıyoruz. Bugüne kadar kente kazandırdığımız değerleri bundan sonraki dönemde daha da artırarak, bütün kurumlarla işbirliğine devam ederek hizmetleri sürdürecegiz” dedi.  

Bu haber 131 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
Çamdibi Kapalı Pazar Yeri’nde büyük dönüşüm başlayacak
Çamdibi Kapalı Pazar Yeri’nde büyük dönüşüm başlayacak

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()