"Karşıyaka'yı Yunak Toparlar"

Cumhuriyet Halk Partisi' nden Karşıyaka Belediye Başkanlığına aday adaylığı için Konak Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yunak' ın da başvurması bu ilçedeki dengeleri de değiştirdi. Parti tabanında yapılan değerlendirmelerde "Karşıyaka'yı Yunak toparlar" söyleminin ön plana çıktığı konuşuluyor.

03 Aralık 2018 - 05:42

Karşıyaka Belediyesi' nin bozulan ekonomik yapısının toparlanması sürecinde siyaset-bürokrasi çatışmalarını en aza indirmek için belediye bürokratı olan bir adayın düşünülebileceği kulislerde konuşulurken Yunak' ın bu ilçeden aday adaylığı başvurusu yapması kartların tekrar karılmasına neden olmuş görünüyor.

Başvuru Dosyasını İlçe Başkanı Yıldırım'a Teslim Etti

CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı' aday adaylığı açıklamasını yapan Mehmet Yunak, başvuru dosyasını da Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım’a teslim etti. Karşıyaka’da yapılan güzel işlerin devamı ve Karşıyaka’yı layıkıyla yönetmeye aday olarak yola çıktığını söyleyen Yunak “ Karşıyaka da CHP li bir başkanın olması ve bunun devam etmesi en önemli amacım, ayrıca belediye başkanı olduğum zaman 20 senelik belediye yöneticiliğimde edindiğim deneyim üzere siyaseti sevgili ilçe başkanımız yürütecek. Biz belediyenin bir kamu yönetimi olduğunun farkında olarak Karşıyakalılara kamu hizmetlerinin daha iyi ulaşmasını sağlamayı amaç edineceğiz. Bunun altını özellikle çizmek istiyorum” dedi.

Karşıyaka’nın farklı bir ruhu ve farklı bir ışığı olduğuna da vurgu yapan Yunak “ Türkiye’nin en aydın en güzel insanlarının yaşadığı bir kent olan Karşıyaka’nın yönetimine talip olmak büyük bir gurur, ben 2014 belediye seçimleri sonrasında Karşıyaka Belediyesinde görev yapmak istedim ama olmadı. Bu süreçte Karşıyaka’ya hizmet etmek hep içinde kaldı. Hatta dedim ki Karşıyaka’ya hizmet etmeden ölürsem gözüm açık gidecek. Bu duygularla yola çıktım. Hepinize teşekkür ederim” diyerek sözlerini noktaladı. 

Bu haber 2581 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()